Edge of Eternity krijgt een releasedatum voor pc; Komt beschikbaar op PS5 en Xbox Series X | S, Game Pass en meer in Q4 2021

Nieuws

Beste Villagers kondigde een releasedatum aan voor RPH Edge of Eternity, ontwikkeld door Midgar Studios, samen met informatie over console-releases.

Vandaag kondigde Dear Villagers de eerste releasedatum aan voor RPH Edge of Eternity, ontwikkeld door Midgar Studios.

De game wordt op 8 juni gelanceerd op pc, met een Early Access-release Beschikbaar op Steam Met 33% korting tot 13 april.

De volledige versie biedt een grote release-update die ongeveer 20 uur aan gameplay toevoegt aan de Early Access-versie.

Verder hebben we vernomen dat Edge of Eternity zal worden uitgebracht op PS5 en Xbox Series X | S, Xbox Game Pass, PS4 en Xbox One in Q3 2021.

Hieronder kun je een nieuwe trailer en enkele screenshots bekijken, samen met het belangrijkste artwork.

Als je niet bekend bent met de Edge of Eternity, kun je genieten van de vorige trailer en de officiële beschrijving.

“In een verscheurde wereld voeren de mensen van Heryon een wanhopige oorlog tegen een mysterieuze indringer. Terwijl deze strijd tegen magie en technologie catastrofale proporties aanneemt, duikt er een nieuwe dreiging op het slagveld op. Voer epische turn-based gevechten terwijl Daryon en Selene de achtervolging inzetten. hun zoektocht naar een remedie voor de corrosie die de hele tijd verbruikt en om de wereld van Heryon te redden.

Edge Of Eternity werd mogelijk gemaakt dankzij meer dan 4.000 fans die de game steunden via de succesvolle Kickstarter-campagne. Crowdfunding was zo succesvol dat Midgard Studio kon samenwerken met de legendarische JRPG-componist van Chrono Trigger, Yasunori Mitsuda.

  • Een boeiend JRPG-avontuur waar je keuzes ertoe doen: ontdek een geweldig verhaal van hoop en opoffering, vol plotwendingen en pijnlijke momenten. Los taken op meerdere manieren op, maak uw eigen keuzes en zie de gevolgen ervan onder ogen.
  • Een wondere wereld om te ontdekken: ga op reis door de unieke en etherische omgevingen van Heryon en ontdek haar eeuwenoude geheimen.
  • Een geweldige soundtrack van componist Chrono Trigger & Xenoblade Chronicles: Heryon wordt nieuw leven ingeblazen met geweldige soundtracks van industrielegende en componist Chrono Trigger & Xenoblade Chronicles Yasunori Mitsuda.
  • Diep, strategisch vechtsysteem: Versla je vijanden in epische turn-based tactische gevechten: gebruik de omgeving om ze in verdraaide vallen te lokken, wees ze te slim af en versla ze om enorme schade aan te richten. Smeed je uitrusting en voer ze in met krachtige kristallen om unieke combinaties van vaardigheden en power-ups te ontgrendelen.
  • Een team van charismatische persoonlijkheden: ontmoet een groep meer dan levensgrote kameraden, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden en eigenschappen. Ontdek hun dromen, gebreken, hoop en kwellingen terwijl je samen veel speciale momenten beleeft en deelt.
READ  Komen er New World Xbox-, PS5-, PS4- en Nintendo Switch-versies?
Written By
More from Vanessa Hale

PlayStation- en Xbox-fans geïrriteerd na het annuleren van de PS4- en Xbox One-game

PlayStation-fans zijn boos dat een andere PS4-game zonder onderscheid is geannuleerd voorafgaand...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *