Verlaten, filmische survival-simulatiespel komt later dit jaar uit op PS5 – PlayStation.Blog

welkom iedereen! Ik ben Hassan Kahraman van de in Nederland gevestigde Blue Box Game Studios. Het team en ik werken aan onze nieuwe titel, die dit jaar exclusief naar PS5 komt en ik kan niet wachten om enkele gameplay-screenshots van de game in actie te laten zien. Omdat de game zich echter nog in een vroege ontwikkelingsfase bevindt, wilde ik de game vandaag aankondigen en een kleine teaser maken die we hebben verstrekt.

Abandoned is een filmische first-person horrorspel dat zich afspeelt in een zeer gedetailleerde open wereld die een realistische benadering van overleven bevordert.


het verhaal

Het verhaal draait om Jason Longfield, die wakker wordt in een vreemd bos. Verlaten en niet meer weet hoe hij daar terecht is gekomen, komt Jason er al snel achter dat hij is ontvoerd en daarheen is gebracht met een duister doel. Vechtend om te overleven, is zijn belangrijkste doel om te ontsnappen.

Realistische karakterinteractie

We willen een unieke persoonlijke gameplay-ervaring bieden, een ervaring die realistisch aanvoelt. Elk evenement heeft een impact op uw persoonlijkheid. Als Jason na het hardlopen buiten adem raakt (of bang is), zal de nauwkeurigheid van zijn vuren eronder lijden. In tegenstelling tot schiettitels, zal het afvuren van wapens in verlaten realistisch gezien traag zijn. Je moet een tacticus zijn om te overleven.

Ontwikkeling

Onze studio richt zich op het maken van een filmisch, first-person verhaal. Dit is geen snelle shooter, je hoeft alleen maar te rennen, richten en schieten. Verlaten vereist dat je elk schot verbergt en plant voordat je de trekker overhaalt. We willen dat je nerveus bent als je elke vijand tegenkomt. Beseffen dat de verkeerde zet de doorslaggevende factor kan zijn tussen het overleven van het vechtscenario of niet.

READ  Hands-on PS5-beelden pronken met Devil May Cry, Godfall en meer

Onderdompeling in DualSense Wireless Controller en 3D-geluid

We wilden het realisme benadrukken door onderdompeling in de gebruiker. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de DualSense Wireless Controller. Spelers zullen elke interactie tijdens het spelen voelen, alsof ze door een kogel worden geraakt. De trekker overhalen op een geladen of onbeladen geweer zal anders aanvoelen. Het 3D-geluid helpt je ook bij het vormgeven van je beslissingen en tactieken, door middel van nauwkeurige positionering van geweerschoten in het wild om je volgende zet te bepalen.

PS5-kracht

Ons team onthult nog steeds de kracht van de PS5, maar we hebben tot nu toe geweldige vooruitgang geboekt. Met de console kunnen we hoogwaardige bewegingsregistratie verwerken, allemaal met 60 fps en weergegeven in native 4K-resolutie. We zorgen ervoor dat de milieukwaliteit zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid ligt. Over het algemeen is het resultaat realistische graphics, vloeiende karakteranimaties en minimale laadschermen.

Teaser en redactioneel venster

Hoewel we de volledige speldetails nog niet willen zien, komt er binnenkort een volledige gameplay-video beschikbaar! We kunnen niet wachten om een ​​glimp op te vangen van wat je kunt verwachten, dus we hopen dat je genoten hebt van deze preview.

De verlaten zullen exclusief beschikbaar zijn op de PS5 Q4 2021.

More from Madison Garrett

dit is hoe je dat doet in watchOS 7

Ben je trots op je zelfgemaakte Apple Watch-wijzerplaat? Vanaf watchOS 7 kun...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *