EE biedt klanten 12 maanden Xbox Game Pass Ultimate

Als je het geluk hebt om een ​​Xbox-serie X of Xbox-serie S te bemachtigen, is een van de beste beschikbare services voor consoles Xbox Game Pass Ultimate. Zie het als een Netflix-abonnement op al je favoriete games. Met lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 100 van de grootste titels, van oneindige uitstraling naar Forza Horizon 5.

Je krijgt ook Xbox Live Gold, wat essentieel is als je online met je vrienden wilt spelen, en een EA Play-lidmaatschap, waarmee je toegang krijgt tot meer beloningen, ervaringen en exclusieve kortingen.

Een maandlidmaatschap kost £ 10,99 en kan worden gekocht bij AmazoneEn ArgosEn heel En kerrie. Het is van grote waarde voor de aangeboden diensten, aangezien een Xbox Live Gold-lidmaatschap alleen al £ 7,99 per maand kost.

Maar als u op zoek bent naar een betere deal en op zoek bent naar een nieuw internetabonnement, heeft EE misschien wel het perfecte aanbod voor u.

Klanten die een van hun nieuwe Fiber Max-abonnementen kiezen, kunnen tot 12 maanden Xbox Game Pass Ultimate krijgen, evenals onbeperkte mobiele gamedata voor EE-klanten op mobiel.

Lees verder:

EE full fiber max 500 met Xbox Game Pass Ultimate voor 6 maanden: £ 44,50 per maand, Ee.co.uk

(oosten)

EE biedt nieuwe klanten zes maanden Xbox Game Pass Ultimate ter waarde van £ 65,94 als ze zich aanmelden voor een contract van twee maanden voor £ 45,50 per maand. Het volledige 500 Max Fiber-abonnement belooft downloadsnelheden tot 500 MB/sec.

Voor bestaande mobiele EE-klanten daalt dit tot £ 40 per maand en ze krijgen ook een gratis opwaardering van 20 GB voor mobiele data. Gamedata zonder rating betekent ook dat je onderweg kunt spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opeten van je data-abonnement tijdens het gamen Pokemon GoEn FIFA mobiel Of bekijk streams op Twitch.

Na het verzilveren van de Xbox Game Pass Ultimate-aanbieding, moeten gebruikers £ 10 per maand betalen om de service te blijven gebruiken.

Koop nu

EE full fiber max 900 met Xbox Game Pass Ultimate voor 12 maanden: £ 55 per maand, Ee.co.uk

(X-Box)

Voor iedereen die op zoek is naar hogere downloadsnelheden en het meeste uit zijn gratis Game Pass-aanbieding wil halen, kost het volledige Fiber max 900-abonnement nu £ 55 per maand voor nieuwe klanten en £ 49 per maand voor bestaande klanten. Als de naam geen zegen is, belooft dit grotere abonnement klanten downloadsnelheden tot 900 MB/s.

De 12 maanden durende Xbox Game Pass Ultimate kost £ 131,88, en met gratis data inbegrepen voor bestaande EE-klanten, brengt dit het totale bespaarde op £ 252.

Er is ook een optie om een ​​Apple TV met 4K-streaming aan het abonnement toe te voegen tegen een kostprijs van £ 64 per maand voor een contract van 24 maanden.

Dit pakket biedt ook spelgegevens zonder rating, dus spelen op mobiel heeft geen invloed op je saldo.

Koop nu

Kortingscodes

Gebruik de onderstaande links om de nieuwste kortingen op internetpakketten en andere technische aanbiedingen te krijgen:

Als je nog steeds het meeste uit je wifi wilt halen, is hier een: Lijst met onze favoriete boosters en extenders

IndyBest-productrecensies zijn onbevooroordeeld, onafhankelijk advies waarop u kunt vertrouwen. In sommige gevallen verdienen we geld als u op links klikt en producten koopt, maar we laten dit nooit onze berichtgeving beïnvloeden. Beoordelingen worden samengesteld op basis van een mix van meningen van experts en real-life tests.

READ  FIFA 22 op Xbox Series S bewijst dat het EA niets kan schelen
Written By
More from Vanessa Hale
Starcraft 3 releasedatum voor PS4, PS5, Xbox, pc en Switch
Je kunt de beste realtime strategiespellen ooit opsommen zonder Starcraft op te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *