Artsen zouden ons beter alle regels moeten leren om tegen de pandemie te spelen.

Artsen zouden ons beter alle regels moeten leren om tegen de pandemie te spelen.

(Rick Bowmer | AP foto) Gezondheidswerkers wachten op de aankomst van de Hill Air Force Base 388th Fighter Wing aan het University of Utah Hospital op donderdag 30 april 2020 in Salt Lake City. De brug was een “dankjewel” voor gezondheidswerkers, eerstehulpverleners, militair en essentieel personeel, evenals degenen die thuis bleven voor het helpen “afvlakken van de curve” tijdens de coronaviruspandemie.

Ik hou van spelletjes! Bordspellen, videospelletjes, sport, schoolspelletjes, het maakt niet zoveel uit wat voor spel het is. Ik hou gewoon van spelletjes.

Ik heb veel nagedacht over wat een goed spel is en ik denk dat het allemaal draait om de regels en regels achter het spel. Het perfecte spelsysteem hangt af van een bepaald vaardigheidsniveau, een goed begrip van het systeem, creativiteit en soms een beetje geluk.

Het maakt het gebruik van veel verschillende juiste strategieën mogelijk om te “winnen” en geeft spelers een reden om die strategieën tijdens het spelen te veranderen – of dit nu is als reactie op de acties van een andere speler of op vijandige systemen die in het spel zelf zijn ingebouwd.

Mijn liefde voor games heeft grote invloed gehad op mijn beslissing om een ​​carrière in de geneeskunde na te streven. Medicine is een prachtig gebouwd spel. De systemen zijn complex, ingewikkeld, met elkaar verweven en moeilijk te beheersen, maar het begrijpen en exploiteren van deze systemen is daardoor zeer bevredigend.

READ  VS sluit consulaat van Chengdu in China, na opdracht van Houston

De afgelopen twee jaar heeft de medische gemeenschap iedereen gevraagd om mee te doen aan dit spel dat we geneeskunde noemen omdat we hebben gevochten tegen COVID-19. Maar we waren niet altijd even goed in het uitleggen van de regels. We stelden een team samen en zetten ze op een veld, maar we vertelden niet noodzakelijk iedereen hoe ze moesten basketballen. Dan raken we gefrustreerd als we terrein beginnen te verliezen omdat onze spelers te ver gaan, onnodige fouten maken of “de bal niet makkelijk schieten”. Ondertussen zijn deze spelers gefrustreerd dat mensen hen straffen voor het niet volgen van regels waarvan ze niet wisten dat ze bestonden.

Uiteindelijk begint het te voelen alsof de regels meteen worden vastgesteld, vooral wanneer spelers wordt verteld dat de spelstrategieën (maar niet de basisregels) worden gewijzigd. Spelers krijgen het gevoel dat er misbruik van hen wordt gemaakt of dat ze belachelijk worden gemaakt en willen het spel niet meer helemaal spelen – niet omdat het spel gebrekkig is, maar omdat het hen helemaal niet is uitgelegd.

Het spijt me voor de keren dat we in de medische wereld het gevoel hebben gegeven dat we de regels ter plekke bepaalden. Dit is niet hoe iemand een spel heeft leren spelen. Iedereen die wel eens een bordspel heeft gespeeld, kan je vertellen dat de beste manier om te leren spelen is om te gaan zitten en te spelen met een vriend die de regels al kent. Het kan in het begin nog steeds een beetje verwarrend zijn, maar uiteindelijk kom je op een punt waarop je de systemen begrijpt en je zelfverzekerd kunt voelen om het spel in je eentje te spelen. Als u zich verward of gefrustreerd voelt, hoop ik dat u zich tot uw arts – een vriend die de regels begrijpt – voor opheldering wendt.

READ  Amazon zet een grote stap in gaming door samen te werken met een ontwikkelaar van een enorme FPS

Dat gezegd hebbende, je hoeft het niet te weten Allemaal De regels van het spel om te beginnen met spelen. Het regelboek voor het spel dat we geneeskunde noemen, is dik. Ik wil het weten. Ik heb de afgelopen twee jaar 50-70 uur per week gestudeerd om het te begrijpen. Het is hypocriet van ons in de medische wereld om te verwachten dat anderen hetzelfde begrip van onze regels hebben. Mijn patiënten verdienen hetzelfde niveau van geduld en aandachtig luisteren dat anderen me gaven tijdens mijn medische opleiding.

Het maakt tenslotte niet uit hoeveel een coach de basis van basketbal begrijpt als hij hun vaardigheden niet doorgeeft aan de spelers. Door vragen aan te moedigen en eerlijke feedback te geven, vertelt een goede coach zijn leerling niet alleen wat hij moet doen, maar leert hij hem ook hoe hij het zelf moet doen. Over het algemeen hebben we in de wetenschappelijke gemeenschap meer training en minder lezingen nodig.

We leven in een competitieve samenleving, maar COVID-19 is een coöperatief spel. De tegenstander in dit spel zijn niet onze medespelers – het is het virus.

Hoe we er ook over denken, we dragen nu allemaal hetzelfde shirt. Dus laten we de console pakken, wat dobbelstenen pakken en de bal nog een beetje doorgeven – we kunnen dit spel winnen als we allemaal samen spelen.

Kyle Larsen Hij is een tweedejaars geneeskundestudent aan de Saint Louis University School of Medicine met een Bachelor of Science in Microbiology van de Brigham Young University.

READ  Uitverkoopdata voor Steam Lunar New Year zijn uitgelekt
More from Madison Garrett
iOS 14.5 uit: download het voor deze nieuwe functies!
Apple heeft zojuist iOS 14.5 voor de iPhone uitgebracht. Voor iPad werd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *