Een fan van beschaving gebruikt Minecraft om alle wonderen van de wereld na te bootsen in Civ 6

Minecraft is een lief sandbox-spel met onbeperkt potentieel, en zelfs doorgewinterde indringers uit het land van strategiespellen zijn niet immuun voor zijn charmes. Een van de dingen waar de reus Mojang bekend om staat, is wanneer mensen besluiten grote Minecraft-projecten te bouwen, en beschavingsfan LookosZero besluit alle wonderen van Civilization VI na te maken.

Gepost op iedereen beschaving En Maine Ambacht subreddits heeft LookosZero een time-lapse-video gedeeld die het maakte van de wonderen van de Great Phantom-wereld in Civ VI, als een manier om de bouwanimaties na te bootsen die in de game 4X draaien wanneer je een van deze opmerkelijke projecten voltooit.

Ze verklaren ook dat ze samenwerken met een vriend om alle wonderen van Civ VI opnieuw te creëren, en de video’s zullen worden geüpload naar Dit YouTube-kanaal. Naast de Great Lighthouse heeft het duo al video’s geüpload naar Oracle, Etemenanki, Forbidden City, Hanging Gardens, Saint Basil’s Cathedral en Cristo Redentor’s Wonders of the World, die allemaal te zien zijn in Civ VI.

Hier is de time-lapse video van de Grote Vuurtoren op r/civ:

Ik heb de animatie Civilization VI Great Lighthouse gemaakt, maar dan in minecraft van zwaard

Iedereen die in de voetsporen van Looko wil treden, kan rechtstreeks contact met hen opnemen, aangezien ze hebben aangegeven dat ze graag wereldbestanden en al het andere delen om mensen te helpen met hun Minecraft-reizen.

Terwijl het XCOM-team van Firaxis op Marvel gebaseerde Midnight Suns aankondigde – die naar verluidt niet een beetje zoals XCOM spelen en je geen Wolverine laten knallen – is er weinig vernomen van het Civ-team sinds het New Frontier-contentseizoen eerder is afgerond. dit jaar.

Nu kopen beschaving VI strategierechtop draaienNu kopen

Volgens de VIP’s van 2K zou de studio aan verschillende nieuwe dingen moeten werken – en we hopen dat Civilization 7 daar een van is.

{“Scheme”: {“page: {“content: {“title: “een fan van beschaving gebruikt Minecraft om alle wereldwonderen in Civ 6u2019s na te bootsen”, “type”: “news”, “category” : “civilization-vi”}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “2K Games”, “genre”: “Strategy Gamer”, “title”: “Civilization VI ” “,” Soort “:[“Strategy Gamer”,”Simulation”]}}}}

READ  Green Man Gaming heeft de beste Black Friday pc-speldeals tot nu toe
Written By
More from Max Mcgee

Isaac Connect: Repentance trekt meer dan 60.000 gelijktijdige spelers op Steam

Het nieuwste DLC-pakket voor The Binding of Isaac: Rebirth is deze week...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *