Eerste blik op Dead Space Remake die naar Twitch Live komt

Electronic Arts en ontwikkelaar Motive Studio geven lege ruimte Van fans “een heel vroege blik” op de evolutie Sci-fi horrorspel remake Dinsdag. Dat wordt een voorproefje Streamen op het Twitch-kanaal van Motive Op 31 augustus om 13.00 uur EDT / 10.00 uur PDT.

Gezien de taal die wordt gebruikt in de tweet van EA — “zeer vroege kijk op ontwikkeling” — is het onduidelijk hoeveel we zullen zien. lege ruimte Zelf. EA en Motive zijn niet langer een trailer of gameplay, dus stel je verwachtingen dienovereenkomstig in. (EA heeft niet eens een startvenster voor de software aangekondigd lege ruimte afstand.)

Echter, gebaseerd op hoe weinig we tot nu toe hebben gezien en hoe opwindend het vooruitzicht van een nieuwe auto is lege ruimte Het is misschien de moeite waard om erop af te stemmen, zelfs als we alleen technische concepten op hoog niveau krijgen of discussies over de ontwerpintenties van Motive om het opnieuw te maken.

EA en motivatie kondig ze aan lege ruimte Nieuwe editie in juliHet belooft een vanaf de grond opgebouwd spel dat trouw is aan de originele 2008-versie tijdens de presentatie Gloednieuwe middelen, nieuwe personagemodellen en nieuwe omgevingen.

De Dead Space-serie bestaat uit drie hoofdgames, gelanceerd tussen 2008 en 2013, en een paar subgames: puzzel- en actiegame. ontsteking dode ruimte Een railshooter dode ruimte extractie. De belangrijkste games spelen zich af in de 26e eeuw en spelen de hoofdrol in Isaac Clark, die vecht tegen ondode wezens die bekend staan ​​als Necromorphs, die, in tegenstelling tot traditionele zombievijanden, over het algemeen moesten worden geëlimineerd door hun ledematen af ​​te snijden.

READ  Drie PEGI-beoordelingen duiden op nieuwe games voor Stadia

Glen Schofield, mede-oprichter van de Dead Space-serie, werkt aan Spirituele opvolger van games genaamd Callisto-protocol Met zijn studio Striking Distance. Een sci-fi horrorspel dat zich afspeelt in de wijdere wereld PUBG-slagvelden Universum, Callisto-protocol Hij is Gepland om ergens in 2022 te lanceren.

Written By
More from Aubrey Mason

Battlefield 6 onthult zijn komst dit voorjaar en zal meer spelers ondersteunen dan ooit tevoren

Als onderdeel van het inkomstenrapport van Electronic Arts heeft het bedrijf enkele...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *