Een gameplay-overzicht van de Halo Infinite Campaign werd aangekondigd op 25 oktober

Xbox heeft aangekondigd dat er morgen, 25 oktober, om 06.00 uur PT / 9.00 uur ET / 14.00 uur GMT een gameplay-overzicht voor de Halo Infinite-campagne zal plaatsvinden.

Xbox deelde het nieuws op Twitter en zei: “Tot ziens, Spartans.” De bijgevoegde link brengt je naar een pagina op het Xbox YouTube-kanaal waar Halo Infinite – Campaign Overview morgen in première gaat.

Op de youtube-pagina, De beschrijving geeft wat meer inzicht in wat spelers kunnen verwachten wanneer Halo Infinite op 8 december 2021 wordt gelanceerd.

De beschrijving luidde: “De verschoppelingen hebben de strijdkrachten van de VN-Veiligheidsraad verslagen en de controle over de mysterieuze Zeta Halo overgenomen, die het voortbestaan ​​van de mensheid bedreigt.” Wanneer alle hoop verloren is en het lot van de mensheid op het spel staat, keert de Master Chief terug om het hoofd te bieden aan de meest meedogenloze vijand die hij ooit heeft ontmoet. Hier is een frisse kijk op de Halo Infinite-campagne die spelers echte Spartaanse vrijheid biedt in de grootste en meest open- beëindigde en actievolle Halo-ervaring tot nu toe, die op 8 december 2021 wordt gelanceerd.

Dit zal onze eerste grote blik op de Halo Infinite-campagne zijn sinds de controversiële presentatie op de Xbox Game Show in juli 2020 voorafgaand aan de lancering van de Xbox Series X/S. Het nieuwste avontuur van Master Chief wordt een lanceringstitel voor de volgende generatie van Microsoft consoles, maar de game is vertraagd Na negatieve reacties over Halo Infinite-graphics en de impact van de COVID-19-pandemie op de ontwikkelingstijdlijn.

READ  Nintendo kondigt Mario-games aan voor Switch op Super Mario Bros. | NU

Sindsdien hebben we veel multiplayer gezien in Halo Infinite in de vorm van gameplay-video’s en meerdere art-previews waarmee spelers over de hele wereld Halo Infinite voor het eerst kunnen ervaren. In tegenstelling tot de première van de campagne, is de multiplayer van Halo Infinite zeer positief ontvangen door zowel fans als critici.

“Ik kreeg een hoog tempo in de wedstrijden, het vuurgevecht is een van de beste die ik ooit heb gespeeld, en tussen mijn reactie als nieuwe speler en de reactie van de oude Halo-spelers die bij IGN ​​wonen, lijkt Infinite multiplayer echt alles te zijn. je wilt van een moderne Halo-game.” IGN’s Stella Chung schreef in haar multiplayer in progress review.

Bekijk voor meer informatie de Halo Infinite Xbox Series X- en Elite-controller, in-game toegankelijkheidsfuncties en onze blik op hoe de Halo Infinite-vertraging precies goed was, zelfs als het pijn doet.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *