10 beste games in 2021 om naar uit te kijken

Voor deze lijst met games uit 2021 games die in de pijplijn zitten, hebben we ons specifiek gericht op titels waarvan is bevestigd dat ze in 2021 worden uitgebracht. Of dit via een trailer is of dat de bevestiging via een persbericht of interview kwam, maakt niet uit. Zolang is bevestigd dat de game in 2021 uitkomt, maakt hij kans om opgenomen te worden in deze lijst met de beste games in 2021 om naar uit te kijken.

We trappen deze lijst af met een titel die oorspronkelijk in 2020 had moeten verschijnen: Deathloop. De nieuwe titel van de makers van Dishonored concentreert zich op een dodelijke arena vol huurmoordenaars waar je constant op jacht bent naar een prooi. In dit kat- en muisspel ga je de strijd aan met verschillende wapens.

Je leest het goed. Terwijl jij als Colt acht doelen achtervolgt, word je achtervolgd door Julianna. Ze moet Colt doden voordat het zijn taak is de vicieuze cirkel gaande te houden. Julianna kan bestuurd worden door de AI, maar ook door andere spelers, waardoor de game ineens multiplayer is.

Een andere titel die niet mag ontbreken in de lijst met beste games van 2021 is Hitman 3. De nieuwe titel van IO Interactive belooft het grootste deel ooit te worden en een einde te maken aan de World of Assassination-trilogie. Het derde deel zal Dubai bevatten, zoals te zien is in de eerste trailer van de game.

Het nieuwe deel wordt uitgebracht op huidige en next-gen consoles, met een gloednieuwe modus beschikbaar voor consoles die hiervan kunnen profiteren. Hitman 3 zal volledig speelbaar zijn in VR. Dit maakt de moordcontracten nog persoonlijker en daar kunnen we niet op wachten!

Na een uitgestrekte release van Far Cry 5, wordt 2021 eindelijk het zesde deel. Weg met de Verenigde Staten en terug naar paradijselijke locaties vol dictatuur. Dat lijkt het idee te zijn voor deel 6. Om dit door te krijgen is er ook besloten om een ​​bekende acteur aan te stellen om de rol van de slechterik op zich te nemen: Giancarlo Esposito.

READ  Deze kleding van Tribute Brand bestaat alleen online - inclusief een overhemd van $ 700

Net als in eerdere delen, is het vuurgevecht van Far Cry altijd te genieten, alsof er steeds meer te wensen over is als het gaat om de omgevingen. De truc in deel 3 wordt langzaam maar zeker oud, dus we hopen nog steeds dat er meer te doen is dan torens beklimmen en vijanden neerschieten. Als er een kleine innovatie te vinden is, kan Far Cry 6 in onze ogen zeker een van de beste games van 2021 zijn.

Wie de afgelopen jaren heeft genoten van de revival van Resident Evil, kan ook uitkijken naar een nieuwe game in 2021. Misschien nog meer dit jaar dan in 2019 en 2020, want er komt een gloednieuw onderdeel aan!

In de 2021-game verschuift het perspectief terug naar de eerste persoon terwijl het Resident Evil 7-verhaal verdergaat. De game speelt zich een paar jaar na deel zeven af, wanneer Ethans wereld instort als Chris Redfield zijn gezicht laat zien. Wat volgt is een zoektocht naar antwoorden, waarin Ethan Chris achtervolgt naar een mysterieus dorp in Europa.

Op de zesde plaats heeft Solar Ash een plek veroverd in deze lijst met de beste games in 2021 om naar uit te kijken. Deze indiegame is een beetje obscuur, maar komt uit een coole studio genaamd Heart Machine. De studio produceerde eerder de bekroonde Hyper Light Drifter.

Net als in de eerste game wordt een prachtige pixelkunstwereld gepresenteerd die prachtige ruïnes combineert met een vervormde zwaartekracht. De game speelt zich af in dezelfde wereld als die van Hyper Light Drifter, maar is geen direct vervolg. Het verhaal richt zich op andere personages, terwijl ook andere thema’s worden genoemd. Uiteindelijk zul je je een weg moeten banen door de actie-RPG in deze speciale en toch mysterieuze titel.

5. Gotham Knights

Halverwege komen we uit bij de titel van Warner Bros Montreal waarover al jaren wordt gespeculeerd. In 2020 kregen we eindelijk duidelijkheid over waar de studio aan werkt en dat is Gotham Knights. Deze nieuwe actie-RPG in de open wereld met in de hoofdrol vier bekende Batman-helden lijkt al veel potentieel te hebben, ondanks dat de gameplay net iets anders lijkt dan in Batman: Arkham Origins.

READ  Waarom Luis Rojas en Mets zich nog geen zorgen maken over bloedarmoede

De Bat-familie neemt het op tegen een reeks vijanden, waar je in je eentje of met een vriend via co-op kunt spelen als Batgirl, Robin, Red Hood en Nightwing. De helden stijgen ook en ontgrendelen zo nieuwe vaardigheden. Het lijkt erop dat Gotham Knights enorm gaat worden en daar kunnen we stiekem niet op wachten!

Een andere Warner Bros.-titel staat ook gepland voor 2021: Hogwarts Legacy. Deze nieuwe titel speelt zich af in het Harry Potter-universum, maar een flink aantal jaren voordat Harry ooit naar de toversschool mocht. Het spel speelt zich af aan het eind van de 19e eeuw, meer dan 100 jaar voor Harry’s tijd.

In deze RPG kun je je innerlijke tovenaar loslaten terwijl je getraind wordt op Hogwarts. Hoe je je gedraagt ​​als een tovenaar, is geheel aan jou en het is die vrijheid waarop lang wordt uitgekeken. Als de gameplay ook nog eens geweldig aanvoelt, zou dit wel eens een van de beste games van 2021 kunnen zijn.

Natuurlijk mogen we de Nederlandse trots van 2021 niet vergeten in deze lijst met de beste games van 2021 om naar uit te kijken. Aloy is terug in een nieuw avontuur van Guerilla Games dat zich afspeelt in deze post-post-apocalyptische wereld. De natuur heeft de technologie in beslag genomen die is achtergelaten na de apocalyps.

Dit PlayStation 5 (en 4) avontuur neemt Aloy mee naar nieuwe locaties, introduceert nieuwe robo-dinosaurussen en laat je nieuwe beschavingen onder water ontdekken. De exacte releasedatum van de game is nog onduidelijk, hoewel de studio heeft bevestigd dat 2021 het jaar wordt.

Terwijl Sony een enorme first-party titel heeft voor zijn volgende console met Horizon Forbidden West, heeft Microsoft misschien een nog grotere kogel in het proces: Halo Infinite. De volgende Halo belooft voorlopig de laatste te worden en 343 Industries heeft na het vijfde deel iets goed te maken. Alles wordt uit de kast gehaald voor de nieuwe shooter, die de game zelfs heeft uitgesteld vanaf de oorspronkelijke releasedatum.

READ  Fatal Frame komt naar Nintendo Switch

Master Chief moet het opnemen tegen een meedogenloze en mysterieuze vijand om de mensheid te redden in het nieuwste deel. In deze Halo kan een grotere wereld dan ooit worden ontdekt door minder lineaire gameplay. Halo Infinite zal een wereld worden die nog jaren zal leven en we kunnen niet wachten om deze in 2021 te ontdekken.

Toch is er maar één titel waarvoor we al een (virtuele) moord zouden plegen en dat is de nieuwe God of War. Ragnarök komt eraan, zei de trailer en dat voorspelt veel rampen. Ragnarök wordt vrij vertaald als een verwijzing naar het einde van de goden. Aangezien Kratos ook in die categorie valt, belooft dat niet veel goeds.

Het kan natuurlijk ook betekenen dat Kratos de Noorse goden allemaal een hoofd maakt, zoals hij deed met een paar goden in het eerste deel. Thor wachtte niet voor niets op Kratos bij hem thuis in het geheime einde van de 2018-titel. Ik hoop dat het goed komt …

De beste games van 2021 – Eervolle vermeldingen

Naast het feit dat er volgend jaar weer tal van toffe titels uitkomen, zijn er ook een paar eervolle vermeldingen die we niet mogen vergeten. Ratchet & Clank: Rift Apart had immers een plekje in deze lijst verdiend, maar het is helaas nog niet bekend of de game in 2021 uitkomt. Insomniac zegt de game in de releaseperiode rond de PS5 uit te brengen, dus er is nog een kleine kans op een release in 2020. Tot die tijd kunnen we de game niet opnemen in onze lijst met beste games in 2021.

De Lord of the Rings Gollum heeft ook een eervolle vermelding verdiend. De game is al een hele tijd in ontwikkeling en het concept klinkt erg goed. Toch hebben we te weinig gezien om de game een plek in ons lijstje te geven.

Written By
More from Aubrey Mason
Feitcontrole: Kashmiri IAF-officier Hilal Ahmad is niet de eerste Indiase piloot die met Rafale jet vliegt IBTimes
Air Commodore Hilal speelde eerder een sleutelrol bij de overname van Rafale.IBT...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *