Een gesprek met Frontier Developments over alles wat met Jurassic World Evolution te maken heeft

ik was aan het kijken

Het volgende dozijn

Advertenties

Onlangs bracht Frontier Developments de titel van een simulatie van het bouwen van dinosaurusparken met zich mee Jurassic World Evolution naar Xbox Game Pass. Terwijl spelers ongetwijfeld de vele eilanden verkenden die deze prehistorische hagedissen hun thuis noemen en onderweg enorme toeristische attracties bouwen, hebben we onlangs gameproducent Brendon Morgan ontmoet om te praten over alles wat te maken heeft met Jurassic World Evolution en hoe je deel kunt uitmaken van Xbox Game Pass. vermeldt de titel.

Gamereactor: wat leidde tot je beslissing om Jurassic World Evolution op de Xbox Game Pass te introduceren, vooral omdat het onlangs een GRATIS titel was voor de Epic Games Store?

Morgan: We zijn erg verheugd om Jurassic World Evolution naar Xbox Game Pass te brengen, want dat is iets waar we al een tijdje aan werken met het team op Xbox. Als ontwikkelaar is het altijd een goede dag waarop je je spel naar meer spelers kunt brengen, en hopelijk kunnen veel nieuwe spelers die de kans nog niet hebben gehad nu een groep roofvogels vrijlaten in hun eigen tuin!

Gamereactor: aangezien Jurassic World Evolution tegenwoordig een overvloed aan uitbreidingen en downloadbare content bevat, wat zit er dan in de Xbox Game Pass-editie?

Morgan: De versie van de game die we lanceren op de Xbox Game Pass is de basisspel inclusief alle gratis updates die we sinds de lancering hebben toegevoegd. Voor degenen die meer dinosaurussen, meer verhaalmissies en geweldige toevoegingen aan onze werkelijk geweldige filmcollectie willen, zijn alle DLC-pakketten ook verkrijgbaar in de Xbox Store. Ik ben erg blij dat we sinds de release aan de game hebben kunnen blijven werken om al deze geweldige inhoud toe te voegen en spelers meer manieren te geven om te spelen.

Gamereactor: hoe kan Jurassic World Evolution en Frontier Developments als geheel profiteren van de Xbox Game Pass en de titel presenteren als een Epic Games Store?

Morgan: Zoals ik al eerder zei, de kracht om het Jura tot stand te brengen [World Evolution] Het bereiken van een groter publiek is altijd geweldig voor ons team en we zijn erg enthousiast om gratis in de Epic Store en Xbox Game Pass te zijn. Ik denk dat meer mensen in de Jurassic World Evolution-ervaring kunnen springen, iets is waarvan ik denk dat iedereen er aan het eind van de dag gebruik van maakt. Ik kijk er absoluut naar uit om meer nieuwe spelers te horen over hun ervaringen met roofvogels!

Gamereactor: als je naar de game in het algemeen kijkt, hoe zag de ontwikkeling van een titel in zo’n premium franchise eruit? Waren er bepaalde functies of personages die je in de game wilde gebruiken om de filmreeks te eren?

Morgan: In het begin was het absoluut een beetje beangstigend, maar Universal was ongelooflijk behulpzaam bij elke stap van het proces en het was geweldig om hen als partners in deze ontwikkeling te hebben. We wisten dat we zoveel mogelijk acteurs uit de films wilden betrekken en ervoor zorgen dat we de dinosaurussenfilm nauwkeurig nabootsen, was ook belangrijk voor ons. Universal gaf ons de flexibiliteit en middelen die we nodig hadden om Jurassic World Evolution de game te maken die we wilden. Het is absoluut een relatie waarvoor we erg dankbaar zijn.

De evolutie van de Jurassic-wereldDe evolutie van de Jurassic-wereld

Gamereactor: was het moeilijk om realistische simulaties te maken van wezens die al miljoenen jaren uitgestorven zijn?

Morgan: Het was zeker soms een uitdaging, maar het was ook een geweldige kans om het Jurassic Universum op een geheel nieuwe manier weer tot leven te wekken! Gelukkig hadden we veel experts in de studio of in het buitenland. Ons technische team verdient hier veel lof om talloze uren te besteden aan het onderzoeken van elke dinosaurus en ook bij Frontier Developments Creative Director Johnny Watts met een zoölogie-diploma, wat erg nuttig was.

Gamereactor: Hoe was het om met Jeff Goldblum samen te werken en hem weer een van zijn meest iconische rollen te zien spelen?

Morgan: Jeff is een ongelooflijke jonge man en het is een experiment om met hem samen te werken in een opnamestudio, omdat hij zo’n heel mooi persoon is. Hij is het soort persoon dat de namen van iedereen opschrijft en onthoudt. Ik heb geweldige herinneringen om bij me te blijven, aan hoe hij vertelde hoeveel hij van mijn Ierse accent hield.

Het is ook ongelooflijk dat het kijken naar Jeff en alle andere castleden die van rol wisselen, het is bijna alsof je plotseling naar een heel ander persoon kijkt en luistert. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk het voor hen was om meteen weer in hun oorspronkelijke rollen te klikken.

De evolutie van de Jurassic-wereld

Gamereactor: Als je terug kunt gaan naar het begin van Jurassic World Evolution, zou er dan iets zijn dat je aan het spel toevoegt dat je nog niet hebt toegevoegd?

Morgan: In het begin is er altijd veel om aan games toe te voegen, er zijn veel stukken, groot en klein, maar er moeten moeilijke beslissingen worden genomen over wat je erin wilt opnemen, en helaas leidt niet alles om verschillende redenen tot brokken. Het is altijd een balans, maar ik denk dat we veel goede beslissingen hebben genomen en ik ben erg blij met het verloop van de wedstrijd. Ook het feit dat we na de release in staat waren om veel extra content gratis aan het basisspel toe te voegen, betekent echt veel voor mij en ik denk ook voor onze community.

Gamereactor: De laatste vraag, Jurassic World Evolution ligt nu al een paar jaar op tafel, zijn er plannen om de toekomst van de serie te verkennen, of spelen Frontier-scènes zich momenteel ergens anders af?

Morgan: Onze belangrijkste focus op dit moment is ervoor te zorgen dat Jurassic World Evolution op de Xbox Game Pass voor iedereen zo leuk mogelijk is. We zijn altijd op zoek naar de volgende stap, maar hebben op dit moment niets anders aan te kondigen.

De evolutie van de Jurassic-wereldDe evolutie van de Jurassic-wereld

Met dank aan Brendon Morgan en Frontier Developments voor het spreken met ons. Je kunt Jurassic World Evolution vandaag downloaden voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Game Pass.

READ  Alternatieven voor PS5 en Xbox Series X
Written By
More from Vanessa Hale

Laat u niet misleiden door de verwarrende Xbox-edities van Call of Duty Black Ops Cold War

Microsoft heeft onlangs de Xbox Series X en Xbox Series S gelanceerd,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *