Discord op Xbox – Nu komt Discord naar PS4 en PS5 | Spellen | vermaak

De nieuwe samenwerking tussen Sony en Discord betekent dat Discord in de nabije toekomst naar PS4 en PS5 zal komen.

De nieuwe deal is vandaag aangekondigd en het goede nieuws is dat deze geen invloed heeft op Discord op Xbox.

Omdat de integratie tussen Xbox en Discord echter beperkt is tot het tonen van degene die op de console speelt, is de omvang van de verstoring zeer beperkt.

De nieuwe deal tussen Discord en Sony verdiept zich en lijkt grote plannen te bevatten voor PlayStation Network en Discord om op grote schaal met elkaar in contact te komen.

De deal werd aangekondigd door Jim Ryan van SIE, die dit bericht deelde over hoe PlayStation Network en Discord werken, en vertelde fans:

“Op PlayStation zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren om spelers over de hele wereld in staat te stellen met elkaar in contact te komen, nieuwe vrienden en gemeenschappen te maken en leuke ervaringen en blijvende herinneringen te delen.

“In deze geest zijn we verheugd om een ​​nieuw partnerschap aan te kondigen met Discord, de communicatiedienst waar spelers bekend om staan ​​en die elke maand door meer dan 140 miljoen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Samen werken onze teams al hard om Discord te verbinden met jouw sociale en game-ervaring op het PlayStation Network.

“ Ons doel is om de Discord- en PlayStation-ervaringen vanaf begin volgend jaar samen te brengen op console en mobiel, zodat vrienden, groepen en gemeenschappen kunnen rondhangen, plezier hebben en gemakkelijker kunnen communiceren terwijl ze samen games spelen.

READ  Xbox Series S-consoles zijn bij Target nog maar $ 220 waard

“Om deze ervaringen voor onze spelers tot leven te brengen, heeft Sony Interactive Entertainment minderheidsinvesteringen gedaan als onderdeel van Discord’s Series H Tour.

“Sinds ons eerste gesprek met de oprichters Jason Citron en Stan Vishnevsky, ben ik geïnspireerd door hun blijvende liefde voor games en onze gedeelde passie om vrienden en gemeenschappen op nieuwe manieren samen te brengen. Spelers in staat stellen gemeenschappen te creëren en te genieten van gedeelde game-ervaringen is de kern van wat we doen, dus we zijn er super gepassioneerd over. Om deze reis te beginnen met een van de meest populaire beldiensten ter wereld. “

Het is op dit moment niet duidelijk hoe sterk deze integratie zal zijn en hoe voicechat in de nabije toekomst kan worden beïnvloed.

We hebben ook geen vaste datum voor de grote veranderingen, aangezien de bovenstaande verklaring alleen een tijdlijn voor volgend jaar geeft.

Maar als Sony zich avontuurlijk voelt, kan dit de weg vooruit zijn van het bedrijf met meer cross-play-functionaliteit.

Eigenaars van PS4- en PS5-consoles worstelen momenteel met crossover-netwerkbreed, wat betekent dat dit nieuwe Discord-partnerschap betere opties zou kunnen bieden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *