Een heleboel SaGa Final Fantasy-games komen naar pc

Square Enix is ​​vastbesloten om al zijn klassieke games te remasteren, zo lijkt het. Het bedrijf kondigde aan Dat de eerste drie wedstrijden in Final Fantasy Saga De serie komt op 21 oktober naar pc om het 30-jarig jubileum van de serie te vieren. In tegenstelling tot haar Pixel-remaster Games, het lijkt erop dat alle drie de games als één samenhangend pakket zullen worden uitgebracht.

Dit volgt het nieuws Final Fantasy IV Pixel geremasterdDe releasedatum, die op 8 september valt. De eerste drie games, bekend als Final Fantasy Legend I, II en III Respectievelijk onderscheiden ze zich van de andere hoofdlijn Final Fantasy Games via een verscheidenheid aan verschillende mechanismen. Dit is een goed moment om meer te weten te komen over een oude klassieker en om een ​​franchise die bijna vergeten leek nieuw leven in te blazen.

In één compleet pakket

Alfred lang verhaal De spellen delen enkele eigenschappen met de hoofdlijn Final Fantasy spellen. Zo blijf je willekeurige ontmoetingen met de vijand doorlopen, evenals een turn-based vechtsysteem. Maar deze spellen hebben een uniek open-wereld verkenningssysteem, evenals niet-lineaire gameplay en een open vertakkende verhaallijn.

Er was geen compleet nieuwe lang verhaal Het spel sinds 2019 wanneer SaGa: Scarlet Grace Het werd uitgebracht op PlayStation Vita. maar, Scarlet Grace Het is eigenlijk een beetje ouder dan dat, met zijn oorspronkelijke release in Japan drie jaar geleden. Deze games zijn al geport naar de Nintendo Switch, maar ze zijn nog steeds een recente release van de franchise. Zou dit kunnen betekenen dat er binnenkort een nieuwe game komt?

READ  Lord of the Rings Online krijgt een visuele revisie om te profiteren van de aankomende tv-serie van Amazon

Fans moeten echter blij zijn met de mogelijkheid om de voorbije klassieker opnieuw te beleven. Deze poort bevat enkele updates van de kwaliteit van leven, zoals opslaan, snel laden en verhoogde tekensnelheid. De game weerspiegelt ook de originele Game Boy-versie met de Game Boy-demomodus voor een extra dosis nostalgie. SaGa Final Fantasy-collectie Het wordt op 21 oktober gelanceerd voor pc via Steam.

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *