Een historisch strategiespel voor de mensheid uitgesteld tot augustus

Vorig jaar werd aangekondigd dat de game of the human race, het langverwachte historische strategiespel van Amplitude Studios en Sega, Komt uit in april​ Met minder dan een maand te gaan voor de geplande releasedatum, kondigde de studio het project aan dat het noemde goed gedaan Het wordt nu in augustus gelanceerd.

De titel geeft je controle terwijl je de geschiedenis herschrijft en cultuur, wetenschap en gemeenschapswaarden van de oudheid naar het moderne tijdperk brengt. Spelers hebben de taak hun mensen door de eeuwen heen te leiden, historische gebeurtenissen te confronteren en hun pad naar de mensheid in kaart te brengen. De mensheid voegt roem toe als voorwaarde voor de overwinning, waardoor spelers een goede reden hebben om hun stempel op de wereld te willen drukken.

Deze laatste vertraging komt na verschillende OpenDev-sessies waar communityleden grote delen van het spel kunnen spelen, bestaande uit vier tijdperken en 40 verschillende culturen. “Het was opwindend om te zien dat de community de game in handen kreeg tijdens de laatste paar OpenDev-sessies en alle positieve (en constructieve!) Opmerkingen hoorde”, zei creatief directeur en studiohoofd Romain de Waubert de Genlis in een persbericht. “Gamers hebben altijd centraal gestaan ​​in de filosofie van Amplitude, en de lancering van het menselijk ras in augustus geeft ons extra tijd om met de community te blijven samenwerken en het spel aan te scherpen voor een geweldige eendaagse ervaring.”

De studio zegt dat deze vertraging het team in staat zal stellen om op verschillende punten te verbeteren. In de aankondiging van uitstel vermeldt het team specifiek de wens om de toegankelijkheid, installatie, tempo, balans, diplomatie en AI te verbeteren tijdens de extra maanden van de ontwikkelingscyclus vóór de lancering. Om spelers te bedanken voor hun geduld, schenkt Amplitude alle pre-kopers van de Lucy- en Edgar Allen Poe-tokens van de mensheid, zodat spelers hun in-game leiders verder kunnen aanpassen.

READ  De keuze van de Kamala Harris-democraten van Indiase afkomst voor de Amerikaanse vice-president

Humankind is nu op 17 augustus voor pc uitgebracht in zowel Steam als Epic Games Store.

More from Madison Garrett

Frostpunk-bordspel levert miljoenen op op Kickstarter

De Kickstarter-campagne voor Frostpunk: The Board Game gaat de laatste 24 uur...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *