Zoek en koop online. – schilderen

Zoek en koop online.  – schilderen

Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. Billboard kan echter een commissie ontvangen over bestellingen die via zijn detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

EA Sports FC 24 is nu beschikbaar! Na 30 jaar is dit het eerste deel van de franchise dat niet geassocieerd is met FIFA (de International Federation of Association Football). De twee bedrijven gingen uit elkaar toen ze in 2022 geen overeenstemming konden bereiken over een nieuwe licentieovereenkomst.

Verkent

Verkent

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Het is nu echter omgedoopt tot EA Sports FC 24 – dat voor $ 69,99 te koop is voor PS5, PS4, Xbox Series Previous, met teams en spelers uit de MLS, UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, Engelse Premier League en meer.

De game is ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch voor € 59,99.

EA Sports FC 24 – PlayStation, Xbox

$ 69,99

Amazon/EA Sport

Bovendien, nieuw voor 2024, voegt de game damesteams toe met vrouwelijke topspelers – waaronder Alexia Putellas, Sophia Smith en meer – terwijl de gameplay en animaties zijn verbeterd met EA’s ‘HyperMotionV’-technologie die wedstrijden meer tempo en vloeiendheid geeft voor een meer meeslepende ervaring. Realistisch. Kijk en voel.

De voetbalgame biedt ook online multiplayer op verschillende platforms. Dit betekent dat je online tegen iedereen op elke console van over de hele wereld kunt spelen zonder iets te missen.

Ondertussen is ook EA Sports FC 24 Ultimate Edition uitgebracht. De game is beschikbaar voor alle consoles, behalve Nintendo Switch, en kost $ 99,99. Het heeft dezelfde gameplay en functies als de Standard Edition hierboven, maar wordt ook geleverd met 4.600 FC-punten – de virtuele valuta van het spel voor het ontgrendelen van pakketten, concepten en meer.

De albumhoes varieert met meer dan 30 iconische spelers, waaronder Vinicius Junior, Sam Kerr, Marta Vieira da Silva, Ronaldinho Gaucho, Pele, Andrea Pirlo, David Beckham, Juan Roman Riquelme en nog veel meer.

EA SPORTS FC 24 Definitieve editie

$ 99,99

Bekijk voor meer productaanbevelingen onze overzichten van de beste koptelefoons, wifi-extenders en laptopdeals.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *