Een korte blik op Kentucky vs. Vanderbilt, vroege odds en meer voor College Football Playoff Week 4

Een korte blik op Kentucky vs. Vanderbilt, vroege odds en meer voor College Football Playoff Week 4

De Kentucky Wildcats gingen zaterdag op pad voor hun eerste test dit seizoen weg van Kroger Field. De Wildcats zullen spelen Vanderbilt Commodores in Nashville, wat ook Kentucky’s eerste Southeastern Conference-game van het jaar is.

Kentucky komt ongeslagen aan de wedstrijd met 3-0, terwijl Vanderbilt 2-2 is na het spelen van een wedstrijd van week 0. De Wildcats hebben Ball State, Eastern Kentucky en Akron verslagen.

Vanderbilt versloeg Hawaii en Alabama A&M met verliezen Wakker bos en UNLV, de laatste een pijnlijke nederlaag op dramatische wijze.

De Wildcats hebben de eerste drie weken goed gespeeld in de verdediging, maar hun aanval was – ondanks het feit dat ze minstens 28 punten per wedstrijd scoorden – enigszins gebrekkig.

Quarterback Devin Leary was erg goed, maar hij was niet agressief en gooide de bal over het veld. Sterontvangers Barion Brown en Dane Key speelden af ​​en toe, maar waren meestal niet synchroon met de stroom van de aanval.

Ook al is het Vanderbilt, deze game zou een soort test voor Kentucky moeten zijn. Het is een wegspel, en Hij zou moeten De concurrentie is iets beter qua talent op het veld. Een overwinning zou een enorme momentumboost zijn voor Kentucky, aangezien ze dan de week daarop naar huis zouden terugkeren om Florida te ontvangen.

Maar als de Wildcats betrapt worden op vooruitkijken of aanvallend inconsistent blijven, kunnen ze vroeg in het seizoen een nederlaag tegemoet zien.

Er speelt deze week ook een wraakfactor, aangezien Kentucky zal proberen de ramp van vorig jaar thuis tegen de Dorries te wreken. Zoek dus naar de Wildcats om met een beetje extra vuur te spelen in dit spel.

Spel: Kentucky Wildcats bij Vanderbilt Commodores

plaats: First Bank-stadion

tijd: Middag ET op 23 september

tv kanaal: SEC-netwerk

Live-uitzending online: Bekijk ESPN En de ESPN-applicatie.

radio: Brits sportnetwerk

Opnieuw opstarten: Bekijk ESPN en SEC Network (bekijk lokale vermeldingen).

Vroege moeilijkheden: DraftKings Sportsbook Kentucky staat zondagavond op -12. ESPN-wedstrijdvoorspelling Het geeft Kentucky een kans van 78,5% op de overwinning.

Odds/lijnen kunnen veranderen. Voorwaarden zijn van toepassing. gezien worden draftkings.com/sportsbook Voor details.

Lees verder

READ  Team Sachin Pilot naar Ashok Gehlot

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *