Heeft Microsoft Halo verlaten na Starfield? Phil Spencer onthult waarom Halo 6 zo lang duurde nadat Xbox Games Showcase niets had over de franchise van $ 6 miljard

Heeft Microsoft Halo verlaten na Starfield?  Phil Spencer onthult waarom Halo 6 zo lang duurde nadat Xbox Games Showcase niets had over de franchise van $ 6 miljard

aura Het is een populaire videogamefranchise bij fans. Gamingfans hebben altijd hun dankbaarheid uitgesproken aan Microsoft en 343 Industries voor het tot leven brengen van deze geweldige game. Maar in 2023 is het alsof mensen de gamefranchise zijn vergeten en meer gefocust zijn op de nieuwste exclusieve Xbox, Sterrenveld. Bethesda Game Studios heeft hard aan Starfield gewerkt en het heeft hele goede recensies gekregen.

De vier populairste games waar Xbox bekend om staat zijn Halo, Forza, tandwielenEn mythe. Nu staan ​​deze vier in de geschiedenisboeken. De Xbox Game Show van 2023 toonde alleen Forza van de vier. Fans maken zich zorgen en vragen zich af of Microsoft het heeft opgegeven aura na Sterrenveld of niet. Xbox-CEO Phil Spencer nam de twijfels van iedereen weg door het probleem te beantwoorden.

hij heeft SterrenveldDe enorme populariteit van Microsoft leidde tot het verlaten ervan aura?

Hij is Sterrenveld De reden erachter auraGeef op?

aura Het is een franchise van $ 6 miljard en is de meest winstgevende exclusieve game voor Microsoft en Xbox. Maar de laatste game van de serie kwam uit op 8 december 2021. Sindsdien is er geen nieuwe game meer genoemd. De enige reclame rond de gamefranchise in Xbox Games-expo 2023 Zou dat seizoen 4 komen? Oneindige uitstraling.

Lees ook: Met Starfield: Brilliant Trick kun je de ruimte verkennen zonder ruimteschip, alleen met een Jetpack – maar het is slecht nieuws voor Xbox-fans

Fans maken zich zorgen sinds de beste Xbox-game afwezig was in de show. Maar later, tijdens Interview met The GuardianPhil Spencer zei het aura Ontwikkelaar 343 Industries werkt aan een nieuw plan. Hij wil ze niet dwingen om haastig iets te doen. Hij wil de stress verminderen en ze laten werken totdat ze klaar zijn om te presteren.

READ  De Xbox Series X-console heeft een zeer handige nieuwe functie
Phil Spencer
Phil Spencer

Xbox-CEO Phil Spencer zei:“Ik zou niet zeggen dat Halo minder belangrijk is, maar we hebben nu meer dan twintig studio’s”, zei Spencer. “Ik ga terug naar de jaren waarin ik voornamelijk vier games speelde: Fable, Forza, Halo, Gears en The Four Horsemen of the Apocalypse. We hebben nu veel games. We zijn heel openbaar geweest over de leiderschapsverandering bij 343.”

Spencer heeft toegevoegd,“Dat zie je terug in sommige sociale zaken [the studio has] Ik heb dit de afgelopen seizoenen gedaan, maar ik wil ze niet dwingen om over hun langetermijnvisie te praten totdat ze er klaar voor zijn. “Ik denk dat je geweldige dingen gaat zien aankomen.”

Meer nieuws over de gamingfranchise van $ 6 miljard

aura Het zal in de toekomst komen, maar er is geen specifiek tijdstip waarop het zal komen. De 343 industrieën zijn in transitie. De 343 leden die zoveel hebben gegeven zijn onvergetelijk”, zegt Matt Botti, hoofd van Xbox Game Studios aura Videogames zullen niet het team zijn dat de franchise vooruit helpt.

Toegang tot Halo
aura Het is een franchise van $ 6 miljard

Lees ook: De vier legendarische games die Phil Spencer de “Four Horsemen of the Apocalypse” noemde voor Xbox – Starfield is daar niet één van

Ze zei de buit“Het team dat ons hier heeft gebracht is waarschijnlijk niet hetzelfde team dat ons vooruit zal helpen.” Toen Matt Botti werd gevraagd naar de toekomst van de serie, reciteerde Spencer zijn woorden en zei dat 343 nog steeds aan de serie werkt. De overgangsperiode begon met het ontslag van 10.000 mensen bij Microsoft. Franchisedirecteur Frank O’Connor en chief creative officer Joseph Staten verlieten ook het bedrijf.

READ  Diablo 4 komt naar Xbox Game Pass: hier is alles wat je moet weten
Halo Infinite seizoen 4
Oneindige uitstraling Seizoen 4

Het enige goede nieuws rondom het spel is dat Pierre Hintz de president is van 343. Hintz was het brein achter de rampzalige verbetering. Halo: Master Chef-collectie. Nog een goed nieuws is dat Oneindige uitstraling Seizoen 4 brengt de Infection-spelmodus en verschillende nieuwe features terug, waaronder twee nieuwe kaarten.

Lees ook: “Enjoying Starfield, one thing about Bethesda games…”: Roger Clarke van Red Dead Redemption 2 geeft Starfield een groot compliment

bron: Windows Centraal

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *