Een nieuw mobiel avonturenspel, Tsuki’s Odyssey, is nu beschikbaar om te downloaden

Een nieuw mobiel avonturenspel, Tsuki's Odyssey, is nu beschikbaar om te downloaden

Tsuki Odyssey is een passief-avontuurlijk mobiel spel dat zojuist is uitgebracht door een mobiele ontwikkelaar en uitgever HyperBeard Company Gespecialiseerd in het opschalen van mobiele games naar kleinere markten door middel van marketing- en retentieoptimalisatietechnieken. Het bedrijf richt zich op de kawaii-kunststijl die het in bijna al zijn games gebruikt. Tsuki Odyssey Het is de tweede game die het Tsuki-konijnpersonage volgt. In de eerste wedstrijd, Tsuki-avontuurTsuki verlaat de grote stad om de boerderij van hun onlangs overleden grootvader over te nemen. Momenteel Tsuki’s Odyssee TSuki keert terug naar huis in Mushroom Village om oude vrienden bij te praten en verder te werken op de boerderij.

Leer de eenvoudige dingen in het leven waarderen door Tsuki door het dorp te volgen, met hun dierenvrienden te praten en zeldzame en unieke meubelstukken voor Tsuki te verzamelen om hun voeten in stijl te laten rusten. Spelers kunnen ook vissen op de plaatselijke pier en alle verschillende soorten vissen ontdekken die in het spel leven. Wortelen werken als betaalmiddel, je kunt Tsuki helpen boeren door in te loggen en je gewas regelmatig te oogsten.

De game heeft een eigen krant genaamd Daily Carrot. Elke dag kunnen spelers nieuwe dagelijkse updates vinden over de gebeurtenissen in het dorp. Je kunt ook Tsuki’s smartphone gebruiken, die de mogelijkheid heeft om foto’s te maken van je voortgang in het spel. Deze foto’s kunnen vervolgens worden gedeeld en overgebracht naar uw berichten, filmrol of sociale media, net zoals u dat met andere smartphonefoto’s zou doen. De game biedt spelers een speciale ponskaart die beloningen geeft voor elke dag inloggen, zoals gratis meubels of wortels.

doet vaag denken aan een eenvoudigere versie van dieren oversteken, De rustgevende en intieme muziek wiegt je in de rust en stilte van het platteland en de voortreffelijke kunststijl zorgt voor een vrolijke en vrolijke sfeer. Tsuki Odyssey Nu te downloaden op Google apps en de App Winkel.

READ  Sprookje inactief spel The Owl and Lighthouse nu verkrijgbaar op mobiel | Lidwoord
Written By
More from Eda Greene

Weekend pc-downloadaanbiedingen 29 januari: Yakuza Remastered-collectie komt op stoom

Yakuza-spellen zijn cultfavorieten en zijn in de loop der jaren in populariteit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *