Een nieuwe functie in Windows 11 zou de pc-gamingprestaties met 25% kunnen belemmeren

– advertenties –

Microsoft heeft openlijk aangekondigd dat Als je een gamer bent, is Windows 11 voor jou gemaakt. U moet echter nog steeds op de hoogte zijn van het nieuwe besturingssysteem dat door Microsoft is uitgebracht.

Bronnen geven ook aan dat Microsoft standaard meer beveiligingsfuncties op computers zal inschakelen, en met name een ervan kan de spelprestaties ernstig schaden. Deze nieuwe functie kan resulteren in een verlaging van 28% van de gemiddelde framerates.

Deze nieuwe functie heet Virtualization-Based Security (VBS). Het is een instelling die is geïntroduceerd in Windows 10 en die gebruikmaakt van hardware- en softwarevirtualisatie om de beveiliging van uw systeem te verbeteren.

4RABET

Deze functie creëert een geïsoleerd subsysteem dat helpt voorkomen dat malware uw computer beschadigt. Microsoft zegt het VBS gebruikt de functies van virtuele machines om een ​​beveiligd geheugengebied te creëren en te isoleren van het normale besturingssysteem. Windows kan de standaard veilige modus gebruiken om verschillende beveiligingsoplossingen te hosten, waardoor ze aanzienlijk beter worden beschermd tegen kwetsbaarheden van het besturingssysteem en het gebruik van kwaadaardige exploits die proberen de bescherming teniet te doen, wordt voorkomen. “

Deze functie is in de eerste plaats ontwikkeld voor zakelijke klanten om bedrijfscomputers te vergrendelen die ze in hun kantoor laten vallen en ervoor te zorgen dat ze niet worden gecompromitteerd.

Deze functie is echter niets anders dan hoofdpijn voor pc’s die worden geleverd met vooraf gebouwde Windows 11. Maar voor degenen die upgraden van Windows 10 naar Windows 11, hoeft u zich geen zorgen te maken over het inschakelen van VBS, tenzij u al een bedrijfsversie van het oudere besturingssysteem gebruikt.

READ  Godfall-releasetijden onthuld - hier is wanneer je later vandaag kunt spelen

– advertenties –

“Hoewel we VBS niet nodig hebben bij het upgraden naar Windows 11, zijn we van mening dat de beveiligingsvoordelen die het biedt zo belangrijk zijn dat we de minimale systeemvereisten wilden om ervoor te zorgen dat elke Windows 11-pc zou kunnen voldoen aan dezelfde beveiliging waarop het DoD vertrouwt. In samenwerking met onze OEM- en siliciumpartners zullen we VBS en HVCI het komende jaar op de meeste nieuwe pc’s inschakelen. We zullen blijven zoeken naar mogelijkheden om VBS in de loop van de tijd over meer systemen uit te breiden.”

Het punt hier is dat Microsoft VBS niet standaard heeft ingeschakeld voor alle schone installaties van Windows 11. U hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken als u Windows 11 zelf downloadt voor een nieuwe installatie. Windows 11-pc’s die zijn gemaakt door OEM’s, zoals Dell, HP en Lenovo, zullen waarschijnlijk standaard met VBS worden geleverd.

Bron

– advertenties –
Wondershare WW
Written By
More from Max Mcgee

Gotham Knights release-venster en platforms aangekondigd

Vandaag heeft Warner Bros. Montreal eindelijk zijn nieuwe onthuld Batman spel, nagesynchroniseerd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *