Een proefversie voor de menselijke computer is nu beschikbaar om te downloaden

Human race headshots strategiespel

SEGA en Amplitude Studios hebben aangekondigd dat er momenteel een pc-demo beschikbaar is op Steam voor hun nieuwste strategiespel, Humankind. Met deze demo kun je spelen en een idee krijgen van waar dit nieuwe strategiespel over gaat.

Volgens de teams presenteert de demo 100 cycli en drie historische tijdperken: neolithisch, archaïsch en klassiek. Bovendien heeft het 14 verschillende culturen om te mixen en matchen. Bovendien kunnen spelers hun avatar aanpassen en aangepaste kaarten ontwerpen en deze delen met de community.

In de volledige versie zullen spelers historische gebeurtenissen tegenkomen, beroemde persoonlijkheden van de mensheid leiden en wetenschappelijke doorbraken realiseren. Spelers zullen ook natuurlijke wonderen ontdekken of de meest verbazingwekkende creaties van de mensheid bouwen.

U kunt de demo voor pc downloaden van Hier.

Genieten van!

John Papadopoulos

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOgaming. Hij is een fan van computergames en ondersteunt de mod- en indiegemeenschappen van harte. Voordat hij DSOGaming oprichtte, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Ondanks dat het een solide speler is in pc-games, zijn zijn wortels te vinden in games op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en de SNES is een van de beste. Het pc-platform versloeg het echter voor consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-accelerator grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een hogere graad proefschrift geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Telefoongesprek: e-mail

SEGA Human Capacity Studios
Written By
More from Eda Greene
Gamasutra – Persberichten – Mobile Sports Game Boxing Star krijgt kerstupdate!
[This unedited press release is made available courtesy of Gamasutra and its...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *