Een typische 500Hz-gamingmonitor heeft een kapotte kap

‘S Werelds snelste esports-monitoren kunnen worden vernieuwd op 360 Hz – 360 keer per seconde – maar BOE, fabrikant van beeldschermen, denkt dat het beter kan. Vorige week onthulde het een prototype van de 27-inch monitor met een verversingssnelheid van 500Hz, volgens Sina.com nieuwsbericht Van een account genaamd OLEDIndustry (via Videokaarten En Wccftech).

Het maakt echter geen gebruik van OLED: in elke kleine beschrijving die we hebben (via Google Translate), gaat de BoE prat op het hebben van “belangrijke doorbraken in de oxide-halfgeleiderweergavetechnologie” en “massaproductie van koperbindende stapelstructuren”, samen met een “rate High refresh, high resolution, low power oxide display technology”, kan deze 500Hz gaming-monitor mogelijk maken. Dit ziet eruit als een soort TFT-oxidescherm, maar het is niet duidelijk welke. We volgden een van deze technieken, IGZO, al jarenwaardoor schermen hogere resoluties (zoals 4K en 8K) konden bereiken die betaalbaarder waren dan in het verleden.

Om 500 Hz in context te plaatsen, moet uw grafische kaart een frame naar deze monitor sturen elke 2 milliseconden Om deze snelheid te maximaliseren: minder dan 2,78 ms voor een 360 Hz-paneel, 4,17 ms voor een enkele 240 Hz, 6,95 ms voor een 144 Hz of 16,7 ms voor een conventionele 60 Hz-monitor.

Een nadeel, net als bij de huidige 360Hz-schermen, is dat je die snelheid alleen krijgt bij een relatief lage 1080p-resolutie. (Nvidia onlangs ge├»ntroduceerd Een nieuw type monitor dat schakelt tussen 25-inch 1080p esports-modus en 27-inch 1440p esports-modus voor minder veeleisende games.) BOE’s video Er wordt gesuggereerd dat het prototype over acht banen van de ingebouwde DisplayPort loopt en momenteel alleen 8-bits kleur biedt.

READ  Immortals Fenyx Rising Trailer - DLC-releasedatum aangekondigd

Zoals we onlangs bespraken in Werk vanuit het startscherm koopgidsHogere verversingsfrequenties zijn dat niet Alleen maar Voor twitch-gamers – ze kunnen uw desktopcomputerervaring ook altijd soepeler maken. Maar 500 Hz is waarschijnlijk een overkill.

Het is niet te zeggen of BOE een product rond dit scherm zal maken AbsoluutWe hebben geen enkel bewijs gezien dat journalisten het scherm zelf zien, maar BOE is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van displays.

Written By
More from Aubrey Mason
Call of Duty: Warzone nuke-evenement: wachtrijen, crashes en wat er nu in Verdansk is
De langverwachte Call of Duty: Warzone Nucleair evenement Aan de gang. Het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *