Eén UI Core 5.1 en patch van april

Na de Galaxy S23 is de Galaxy A22 de tweede Samsung-telefoon die de patch van april ontvangt. Ja, de A22 – niet de Galaxy S22. Daarnaast krijgt het toestel direct de One UI Core-interface, versie 5.1.

Galaxy A22 april 2023-update: één UI Core 5.1

Toen we gisteren schreven over de update van april van Samsung, voegden we eraan toe dat dergelijke patches nooit in een consistente of logische volgorde worden uitgerold. We hebben ook nagedacht over de keren dat een van de goedkoopste telefoons van Samsung soms een van de eersten is die een nieuwe update ontvangt.

En precies zo’n geval hebben we vandaag met de One UI-update van de Galaxy A22. Hiermee wordt niet alleen One UI Core 5.1 op het toestel geïnstalleerd, de gloednieuwe patch van april staat na installatie ook op het toestel. Het is de tweede Samsung-telefoon die hier de update ontvangt, na de Galaxy S23-serie.

Op de A22 is de changelog voor de update van meer dan 1 GB – firmware A226BXXU5DWC1 – iets korter dan op apparaten met de volledige One UI-interface. In One UI Core 5.1 verandert het gewoon wat minder.

De nieuwe is er accu widgets en de mogelijkheid om elke instelling een eigen achtergrond te geven. ook op weer De tool staat vast en multitasken wordt gemakkelijker. Dit is de volledige changelog voor de upgrade op de Galaxy A22:

Na het installeren van dit soort grote upgrades moet je er altijd rekening mee houden dat je batterij in de uren of dagen na de update iets sneller leeg raakt. Het hele systeem moet zich immers weer verbeteren. Maar na enige tijd zou het stroomverbruik vanzelf weer moeten stabiliseren.

beschikbaarheid

De update is beschikbaar op het moment van schrijven Merkloos Galaxy A22 5G in Nederland en België. Je kunt het ook als bestand downloaden gebrandmerkt Vodafone-apparaat. Alleen voor T-Mobile is de update nog niet beschikbaar. Maar ook dit gaat op korte termijn veranderen.

Als je One UI Core 5.1 op je Galaxy A22 wilt installeren, heb je twee opties. Of wees gewoon geduldig en wacht tot de update vanzelf op je telefoon verschijnt. Maar je kunt ook handmatig doorwerken Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb je de update geïnstalleerd op je A22? Werkt alles naar behoren of loop je vast op nieuwe fouten?

(Bedankt Ricardo!)

READ  Samsung Galaxy Note 20 krijgt vanaf april een update, Note 9 maart update
More from Madison Garrett
Petitie om het “ultieme onrecht” van “Yu-Gi-Oh!” Kaartspellen zijn geen Olympische sport
Afbeelding via Getty/Picture Alliance In een poging die vanaf het begin als...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *