Rapcomponist Donkey Kong bekritiseert de Mario-film omdat hij hem niet de eer geeft

Componist Grant Kirkhope ging naar Twitter om zijn teleurstelling over de Super Mario Bros.-film te uiten. Omdat hij niet werd gecrediteerd voor het rappen van DK.

DK Rap, dat Kirkhope creëerde voor Donkey Kong 64 uit 1999, is helemaal Legendarisch nummerMocht je er nog niet eerder van gehoord hebben.

En vorige week onthulde Seth Rogen, die groepsleider Donkey Kong vertolkt in de Mario-film, dat DK Rap in de film zal verschijnen. Kirkhope reageerde aanvankelijk met enthousiasme dat nu is omgeslagen in frustratie.

De nieuwste Super Mario Bros.-filmtrailer.

“Nou, zo frustrerend”, tweette Kirkop gisteravond na het bijwonen van een vertoning van de nieuwe film. In een vervolg verklaarde Kirkhope dat hij ernaar uitkeek om zijn naam in de aftiteling van een Super Mario Bros.-film te zien. voor DK Rap, maar ontdekte dat het niet “zoals verwacht” was goedgekeurd. Eurogamer heeft de film zelf gezien en kan bevestigen dat Kirkhope er niet bij zit. In plaats daarvan wordt DK Rap gecrediteerd als “From Donkey Kong 64”.

Tot overmaat van ramp worden andere gelicentieerde nummers volledig toegeschreven aan de componisten en artiesten, iets wat Kirkup opmerkte en Eurogamer ook kon bevestigen.

READ  Fan Dev sluit GTA San Andreas Mod af vanwege Take-Two

Het feit dat Kirkhope had verwacht dat zijn werk niet zou worden gecrediteerd, volgt op een al lang bestaand probleem met makers die niet worden erkend voor hun werk aan videogames. Onlangs uitte een voormalige ingenieur van Retro Studios zijn teleurstelling dat het team dat aan de originele Metroid Prime werkte niet afzonderlijk werd genoemd in de aftiteling van de remaster.

Written By
More from Aubrey Mason
Super Smash Bros. Wijdt een complete update aan de Nerfing Wii Fit Trainer
Je kunt hier niet aan yoga doen, Wii Fit-trainer.Een screenshot​ Nintendo Super...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *