Een update over het bijwonen van Kansas Athletics Events – Kansas Jayhawks

Beste Jayhawks,

Zoals vermeld in De boodschap van bondskanselier Girod, kunnen fans sportevenementen bijwonen op Kansas Athletics-locaties voor de maand oktober, te beginnen met de voetbalwedstrijd Homecoming vs. Oklahoma State op 3 oktober. We kijken ernaar uit om een ​​aantal van onze fans terug te zien op elk van onze locaties om te juichen op onze Jayhawks weer samen. Het is een tijdje geleden dat we dit hebben gedaan en de omstandigheden zijn heel anders, dus we hebben ieders hulp nodig om dit mogelijk te maken voor de duur van het voetbalseizoen en het komende basketbalseizoen. Als we allemaal – fans, personeel en student-atleten – ons houden aan het geïmplementeerde beleid en de protocollen, kunnen we uitkijken naar de mogelijkheid om fans te blijven hebben in de komende weken en maanden.

Het is belangrijk op te merken dat deze procedures elke week worden herzien en dat er wijzigingen kunnen optreden op basis van de verzachtende factoren rond COVID-19. Hoe we allemaal omgaan met deze nieuwe regels op Kansas Athletics-locaties, zal de ventilatorcapaciteit bij Allen Fieldhouse en andere faciliteiten in de winter en de lente bepalen. We willen dat onze fans graag naar games komen, maar wat nog belangrijker is, we willen dat iedereen veilig is.
Net als u hebben we meer over COVID-19 geleerd naarmate de dagen en weken verstrijken, de onderstaande informatie is vloeiend en onderhevig aan verandering naarmate we meer over het virus te weten komen. Als er aanvullende veiligheidsmaatregelen zijn die we moeten implementeren, of als we extra fans op locaties mogen toelaten, zullen we die informatie snel en uitgebreid communiceren.

READ  De patch Microsoft Flight Simulator halveert de downloadgrootte

Op basis van de richtlijnen en aanbevelingen van de Douglas County Health Officials en onze medische professionals, zal Kansas Athletics de volgende procedures implementeren, die ook HIER te vinden zijn.

De Homecoming-voetbalwedstrijd zal een bepalende factor zijn met betrekking tot ons vermogen om fans te ontvangen bij toekomstige voetbal- en basketbalwedstrijden bij KU. We hebben allemaal, inclusief Kansas Athletics, een enorm bedrag op het spel staan ​​over de manier waarop we omgaan met de COVID-19-veiligheidsprotocollen in het stadion. Bedankt voor je aandacht voor al deze details en ik kijk ernaar uit om onze trouwe Jayhawk-fans terug te zien om onze student-atleten persoonlijk te ondersteunen.

Blijf gezond en Rock Chalk!

Jeff Long
Directeur van atletiek
Universiteit van Kansas

Written By
More from Eda Greene

Download de Swachhata-app, beoordeel onze hygiëne: PMC | Patna Nieuws

Patna: Meer dan 35.000 mensen in de stad hebben tot nu toe...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *