In dit spel ben je een bewoner van het Big Brother-huis

Big Brother: The Game wordt op 15 oktober uitgebracht in de app-winkels van Google en Apple en op een website. Gamemaker 9th Impact heeft deze week enkele details over de game onthuld. De grafische stijl is vergelijkbaar met die van de populaire gameserie The Sims.

In het Big Brother-spel speel je een van de deelnemers aan het tv-programma. Je bent in het Big Brother-huis en moet strategische keuzes maken om in het huis te blijven en uiteindelijk de winnaar te zijn.

De game is gratis te downloaden en kijken is gratis. Deelname kost minimaal USD 5, -.

De game is ontwikkeld in samenwerking met Banijay, die deze zomer de Endemol Shine Group overnam, de eigenaar van de Big Brother-serie. Het spel zou ook een algemene winnaar krijgen die een nog onbekend bedrag zou kunnen winnen.

Stemmen

De Big Brother-game heeft zowel een openbare chat als de mogelijkheid om privéberichten naar andere huisgenoten te sturen. Spelers kunnen allerlei verplichte en vrijwillige huishoudelijke taken uitvoeren om punten te scoren.

De bewoners kunnen stemmen over wie het huis mag verlaten, of de online kijkers kunnen hun stem uitbrengen. Allerlei wedstrijden kunnen ook bepalen wie het huis moet verlaten.

Terug op de Nederlandse buis

Big Brother was van 1999 tot 2006 op de Nederlandse televisie te zien, maar is wereldwijd nog steeds een groot succes. Nieuwe afleveringen van het programma worden in verschillende landen uitgezonden. In totaal werd Big Brother in meer dan 60 landen op televisie vertoond.

RTL werkt aan een terugkeer van Big Brother volgend jaar. Nederlanders en Belgen kunnen deelnemen aan het nieuwe seizoen. Er zijn al duizenden aanmeldingen binnen.

READ  F1 livestream: bekijk de Belgische Grand Prix online van overal ter wereld

More from Madison Garrett

voor- en nadelen en de beste 3 apps op een rij

Op zoek naar een VPN-service, maar niet te veeleisend? Dan zou je...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *