Een Valorant-leaker suggereert dat er in 2025 een film op basis van de game zal verschijnen

Een Valorant-leaker suggereert dat er in 2025 een film op basis van de game zal verschijnen

gepubliceerd: 2023-08-14 T06:50:06

bijgewerkt: 2023-08-14 T06:50:20

Een dappere leaker heeft gesuggereerd dat een film gebaseerd op de game, in de trant van LoL’s Arcane, in 2025 zal worden uitgebracht en wordt ontwikkeld door Tencent.

Toen Riot Games de Arcane Series uitbracht, een tv-serie gebaseerd op de immens populaire MOBA League of Legends, was dat een groot succes omdat het een nieuwe kijk op League of Legends en Riot Games in het algemeen opleverde.

Er waren vragen of Riot het nog een keer zou doen, door een tv-show of film te maken op basis van zijn andere LoL-verhalen of voor een nieuw IP-adres, Valorant, aangezien Arcane is bevestigd voor een tweede seizoen.

Artikel gaat verder na aankondiging

Nu lijkt het erop dat er toch een film in de maak is op basis van Valorant. Tenminste, als de leaker gelijk heeft.

Volgens een dappere leaker heeft Kingdom Laboratories, genoemd naar een in-game bedrijf, beweerd dat er in 2025 een film gebaseerd op de game zal worden uitgebracht, met een link naar Live-uitzending op YouTube die op 13 oktober 2024 wordt uitgezonden met een vermeende trailerminiatuur.

Het is niet duidelijk wat de gekoppelde YouTube-livestream zal onthullen, als en gelukkig, het aftellen voor volgend jaar blijft bestaan. Het zou echter een soort trailer kunnen zijn voor de vermeende film.

Artikel gaat verder na aankondiging

Bovendien beweerde Monk dat de film is geproduceerd door Tencent en momenteel in productie is. Zeggen dat het anders is dan Arcane en vergelijkbaar zal zijn met de film die werd uitgebracht om de Chinese lancering van Valorant te vieren.

Riot Games is eigendom van Tencent, wiens moederbedrijf een eigen aparte animatie- en stripdivisie heeft die zich toelegt op het maken en distribueren van anime, manga en lichte romans in China. Het is echter niet duidelijk welke studio aan de vermeende film gaat werken.

Artikel gaat verder na aankondiging

Dit wijkt sterk af van de Arcane-creatie die nu wordt ontwikkeld door de Franse studio van Riot, Fortiche.

De Valorant-film is al uitgebracht en historisch gezien hebben veel westerse studio’s eraan gewerkt. Riot heeft lekken van een mogelijke film niet publiekelijk bevestigd of ontkend.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *