Castlevania: Resurrection for Dreamcast, geannuleerd in 2000, verschijnt opnieuw

Afspeelbare versie van geannuleerd Castlevania: Wederopstanding Dreamcast verscheen. Voorstanders van natuurbehoud kregen een video te zien van het prototype in actie, En deel het in het weekend via YouTube.

Het prototype is een build voorafgaand aan de E3 uit 1999, zoals Castlevania: Resurrection Gesloten demonstratie. Het is een 3D-platform, met een zeer lineaire benadering van de niveaus. De video toont de niet-geïdentificeerde apparaatzoeker die Sonya Belmont door twee van de vijf fasen leidt, beginnend vanuit het menu van een ontwikkelaar.

Castlevania: Resurrection Hij zou de toenmalige nieuwe hoofdrolspeler, Victor Belmont, hebben geïntroduceerd in de wereld van Sonya Belmont, die voor het eerst verscheen in 1998. Legends of Castlevania Voor Game Boy. (Victor Belmont zal worden gepresenteerd, zij het in een ander formaat, in Castlevania: Masters of Shadow 2

In een interview uit 2007En Castlevania: Resurrection Technisch directeur Greg Ordoyan zei dat het spel intern werd vernield door “sommige mensen binnen Konami die hun eigen agenda hebben”. Castlevania: Resurrection Het wordt de eerste Castlevania-game die is ontwikkeld door Konami of America (de naam staat op de ontwikkelaarsschijf in de video). Orduyan zei dat een E3-demo uit 1999 denigrerende geruchten over de game deed rusten, maar de lancering van de PlayStation 2 in 2000 annuleerde Konami’s plannen voor Dreamcast-games. Castlevania: Resurrection inbegrepen.

De laatste originele game in de Castlevania-lijn was Shadow Masters 2, Die werd gelanceerd in 2014 voor de PlayStation 3, Windows PC en Xbox 360-consoles. Een jaar later begon Konami zich bijna terug te trekken van de ontwikkeling van de huidige consolegames. Beginnen met annuleren Stille heuvels En Het vertrek van de oude ontwerper Hideo Kojima Eind 2015.

READ  Super Buckyball hoopt in maart vroege toegang te lanceren

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *