Een van de meest verwachte Samsung-telefoons van dit jaar lekt in vier aardse kleuren

Vorig jaar hoorde Samsung over de ontevredenheid van gebruikers over de hoge prijzen van vlaggenschiptoestellen zoals de Galaxy S20. zo is het Het kwam uit met zijn eerste “Fan Edition”, de S20 FE, wat vrijwel hetzelfde apparaat was met een aantal strategische hoeken die waren uitgesneden om voor een aanzienlijke prijsdaling te zorgen. We hoorden over de release van de telefoon dit jaar Sinds aprilMaar vandaag zien we het in maar liefst vier verschillende smaken.

Bekijk 1 gelekt door Android-titels Geeft de Galaxy S21 FE weer in vier kleuren. Net als de S20 FE ervoor, volgt hij het generieke ontwerp met dezelfde naam, met de kenmerkende ronde cameramodule die de linkerbovenhoek van de achterkant van de telefoon omhelst. De S21 FE lijkt een volledig plastic behuizing te gebruiken, waardoor dezelfde kleuring over de camera- en randelementen mogelijk is. Drie achteruitrijcameramodules bevinden zich in een merkbaar kleinere “bult”, maar hun mogelijkheden zijn onbekend; S20 FE had een aanzienlijke vermindering van het cameravermogen.

De S20 FE was aan de grotere kant met een 6,5-inch 120Hz LED, en aangezien grotere telefoons de neiging hebben om beter te verkopen, is het een veilige gok dat de S21 FE hetzelfde model zal volgen. Ervan uitgaande dat het bij dezelfde chipset blijft als de vlaggenschiplijn, zoals vorig jaar, zullen we naar de Snapdragon 888 kijken ergens rond de $ 600-700.

Natuurlijk is er niets bevestigd totdat het is bevestigd. Maar onlangs met Samsung Publiceer zijn “FE”-sticker in de tabletruimteHet bedrijf lijkt erop te rekenen als een betrouwbare manier om midden in de jaarlijkse productcyclus wat extra omzet binnen te halen. We wachten met spanning op wat concrete informatie over de S21 FE.

READ  Apple gaf Zoom toegang tot een eigen API voor het gebruik van de iPad-camera tijdens multitasking in Split View
Written By
More from Lesley Curry

Top 3 games van Skate voor een onbewoond eiland

Als je aangespoeld bent op een onbewoond eiland en je hebt de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *