Een voorbeeld van de vier-game-serie tegen de Angels

De Houston Astros zullen het gedurende vier wedstrijden opnemen tegen de Los Angeles Angels.

De Houston Astros keren naar huis terug om hun wonden te likken na een veegbeweging door de San Diego Padres. Hopelijk zullen de vriendelijke beslotenheid van Minute Maid Park en een set van vier wedstrijden tegen de laatste plaats Los Angeles Angels hen helpen weer op het goede spoor te komen.

Ondanks de sweep zijn de Astros 15-13 op het seizoen, 4,5 wedstrijden achter Oakland voor de eerste plaats en 4,5 wedstrijden voor de Rangers voor de tweede plaats. The Angels zijn ondertussen slechts 9-20 in het seizoen. Houston is 7-3 in de laatste 10 wedstrijden, terwijl de Halo’s slechts 2-8 zijn. Houston is dit seizoen tot dusver 2-1 tegen de Angels, nadat ze van 31 juli tot 2 augustus in Los Angeles hadden gespeeld.

De Astros hebben een verschil van plus-15 in het seizoen, terwijl de Angels op min-31 staan. De voornaamste boosdoener voor Los Angeles was de pitching, die dit seizoen 162 punten toestond, die gelijk staat voor de tweede hoogste in de American League. Alleen de Red Sox hebben meer runs toegestaan.

Wijzigingen plannen

Er is een last-minute wijziging in de planning vanwege de aanstaande komst van Tropische Storm Laura. De opener van vanavond begint zoals verwacht om 20:10 uur CT, maar de wedstrijd van donderdag is verplaatst naar dinsdag als onderdeel van een doubleheader. De eerste game begint om 15:10 uur, en de tweede start onmiddellijk daarna. Beide spellen zal zeven innings zijn.

READ  India Digitalization Fund: Google kondigt een investering van Rs 75000 crore in India aan om de digitalisering te stimuleren

De wedstrijd van woensdag, die nu de finale zal zijn, is verplaatst naar een starttijd van 12:10 uur nadat deze oorspronkelijk gepland was om 8:10 uur. De Astros hebben dan donderdag vrij en zijn gepland als gastheer van de A’s begin vrijdag, hoewel het schema indien nodig verder kan worden gewijzigd.

Wilt u dat uw stem wordt gehoord? Sluit je aan bij het Climbing Tal’s Hill-team!

Schrijf voor ons!

Matchups pitchen

De opener van vanavond zal een paar linkshanders zien als Framber Valdez de heuvel op gaat tegen Patrick Sandoval. Valdez bezit een 1.72 ERA in het seizoen nadat hij in zijn laatste start slechts één verdiend punt in 7,2 innings had toegestaan. Sandoval is 0-3 met een 5.40 ERA in vier starts na het toestaan ​​van vijf runs in vier innings tegen de Giants afgelopen woensdag.

Cristian Javier krijgt de bal dinsdag in de eerste wedstrijd en neemt het op tegen de 22-jarige linkse Jose Suarez. In totaal heeft Javier een ERA van 3.55 in vijf starts en één opluchting, hoewel twee van zijn laatste drie optredens clunkers waren. Suarez maakt pas zijn tweede start van het jaar en werd getikt voor vijf runs in 1,1 innings, zijn eerste time-out.

Starters zijn niet aangekondigd voor de tweede wedstrijd van de doubleheader van dinsdag, maar het lijkt erop dat de Astros dat wel zal doen maak er een bullpen-spel van. Ze kunnen een extra speler oproepen voor de doubleheader, dus ze zullen toevoegen Humberto Castellanos. Ze hebben ook Chase De Jong bij de hand, die eerder als starter heeft gewerkt en waarschijnlijk meerdere innings zou kunnen spelen.

READ  Geen deal met India over Chabahar-spoorwegproject, Iran verduidelijkt: rapport

De Astros zullen woensdag Lance McCullers Jr. naar de heuvel sturen om zich te verzetten tegen de linkse Andrew Heaney. McCullers heeft een ERA van 5.74 in zes starts na het geven van vier runs in vijf innings tegen de Padres. Heaney is 1-2 met een 5.52 ERA in zes starts na het opgeven van vijf runs in 4.2 innings tegen Oakland in zijn laatste start.

Meer van Tal’s Hill beklimmen

Spelers om naar te kijken

Voor de Angels ga ik met Anthony Rendon. Mike Trout mag het team leiden in homeruns, maar Rendon leidt in OPS dankzij een beter slaggemiddelde en een veel hoger on-base percentage. Hij heeft dit jaar meer vier wijd gekregen dan hij heeft gekregen en staat tweede in het team in homers en RBI’s.

Houd George Springer in de gaten voor de Astros. Hij worstelde echt tegen de Padres toen zijn slaggemiddelde terugviel naar .200 voor het jaar. Als hij aan de slag kan, kan deze overtreding nog steeds gevaarlijk zijn, maar het zal veel moeilijker voor ze zijn als hij blijft worstelen.

Astros-verwachtingen

Houston moet op een grote manier terugveren, en dit is een goed team om het tegen te doen. In een normaal scenario zou het redelijk zijn om drie van de vier te winnen, aangezien de Angels maar een paar spelers hebben die goed slaan en hun beste startende werper (Dylan Bundy) niet zal gooien in deze reeks.

Maar dit wordt natuurlijk geen typische serie dankzij de naderende tropische storm. De Astros-bullpen is nog steeds een work in progress, hoewel de Angels misschien hetzelfde probleem hebben. Er is geen manier om te zeggen of een doubleheader van zeven inning het team meer zal helpen of pijn zal doen, dus er zijn hier genoeg onbekenden.

READ  The Borderlands 3 Epic Exclusive kost $ 115 miljoen

Bovendien is het een beetje moeilijk om grip te krijgen op hoe dit Astros-team het zal doen nadat het is geveegd. Ze zagen er geweldig uit tijdens hun winning streak van acht wedstrijden, maar dat kwam allemaal ten val in San Diego. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze daarop reageren en op de door het weer veroorzaakte tegenslag die op hun pad komt.

More from Madison Garrett

De buitengewoon genereuze show van The Outriders wordt goed gerund

Misschien wel het beste teken van de show van Outriders is dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *