Genshin Impact Hacker moet een gestolen account behouden omdat ze geld hebben uitgegeven

Een Genshin Impact-speler wiens account is gehackt, is er nu permanent van uitgesloten nadat ontwikkelaar miHoYo zegt dat het hun toegang niet kan herstellen.

Ondanks de overweldigende populariteit van het spel, is het nog steeds niet perfect. Fans vragen om veel wijzigingen om het spel te verbeteren, van meer herhaalbare inhoud tot een beter dagelijks beloningssysteem. Een probleem dat echter aan het licht is gekomen, is de zwakke beveiliging van de game, waarbij hackers de accounts van mensen stelen Genshin Impact. Met hoe duur het spel kan zijn, deze accounts zijn niet alleen veel tijd waard, maar mogelijk ook geld. Er zijn veel streamers die duizenden dollars op hun rekeningen uitgeven om de personages te krijgen die ze willen. Genshin Impact’s hoge winsten zijn ook volledig afkomstig van mensen die geld uitgeven om deze personages te krijgen, aangezien het spel gratis te spelen is.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

Verwant: Zhongli van Genshin Impact krijgt geen buff, kondigt ontwikkelaar aan

Veel fans zijn woedend geworden na een bericht van Konijn buiten op Reddit toont een video van een reactie die miHoYo heeft gestuurd met betrekking tot hun gestolen account. Hoewel het normaal lijkt om een ​​gehackt account terug te geven aan de oorspronkelijke eigenaar, denkt miHoYo daar anders over en stelt dat hun account niet kon worden geretourneerd omdat de hacker “Top-up” had gekocht. Dit betekent dat een hacker gemakkelijk een account kan stelen en behouden door zoiets goedkoops te kopen als een Blessing of the Welkin Moon, die slechts $ 5 kost. Dit waarschuwt veel spelers om paranoïde te worden over hackeraanvallen, waardoor ze mogelijk al hun voortgang verliezen bij een aankoop van $ 5.

READ  Warriors, de Grizzlies spelen in een beslissende partij om het achtste zaad te beslissen
genshin impact xinyan artefacten en wapens

Er waren veel vermoedens dat de video werd vervalst, dus Konijn buiten plaatste meer video’s en foto’s waaruit bleek dat miHoYo’s reactie legitiem was. Ze melden ook dat nadat de post aandacht kreeg, hun ticket onmiddellijk werd gesloten na een paar botreacties. Hoewel de speler een terugvordering kon aanvragen, verklaarden ze dat ze geen interesse meer hadden in het spel, dus het terugkrijgen van hun account was geen prioriteit. Hetzelfde kan echter niet worden gezegd van veel spelers, die misschien veel meer geld en tijd in hun accounts hebben geïnvesteerd. Het bericht kreeg uiteindelijk zoveel aandacht dat het een van de beste berichten op de subreddit werd, en trok waarschijnlijk de aandacht van veel fans en miHoYo over de situatie.

Dit wordt een grote zorg voor veel spelers, vooral degenen die heeft $ 2000 uitgegeven om Klee te krijgen. Het gaat niet alleen om het geld, maar ook om de tijd die in deze rekeningen wordt geïnvesteerd. De uren besteed aan het slijpen van materialen, ervaring, kerkers, speurtochten en alles, konden zomaar aan een andere speler worden overgedragen. Dit beveiligingsprobleem is meer belangrijker dan elke inhoudsupdate en kunnen fans ervan weerhouden te spelen Genshin Impact totdat de situatie is aangepakt.

De volgende: Genshin Impact wint Game of the Year in de iPhone-categorie van de Apple App Store

Genshin Impact is beschikbaar op PS4, pc en mobiele apparaten.

Bron: Konijn buiten

Onder ons zien skins eruit als echte cosplay in adembenemende 3D-renders


Over de auteur

More from Madison Garrett

Apple Podcasts vervangt “Abonneren” door “Doorgaan”.

Niet meer abonneren, maar volgen Apple gaat naar de Podcasts-app Een andere...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *