Een VPN downloaden in China en de Great Firewall omzeilen in 2022

Een VPN, of Virtual Private Network, is een online privacytool waarmee u veilig kunt blijven. De overheid censureert bijvoorbeeld het internet in China en controleert waartoe gebruikers toegang hebben. Met een VPN kunt u deze beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot geblokkeerde websites. Een VPN kan uw gegevens ook beschermen tegen snuffelen door de overheid of uw ISP. Als u in China woont of naar China reist, is het gebruik van een VPN een uitstekende manier om uw online activiteiten privé te houden.

De grote firewall van China:

Bron: wsj.com

Sinds het einde van de jaren negentig bouwt de Chinese regering een uitgebreid systeem van internetcensuur en -controle, bekend als China’s Great Firewall. Dit systeem blokkeert de toegang tot buitenlandse websites en online diensten, waaronder Google, Facebook en Twitter, en bewaakt en beperkt het gebruik van het lokale internet.

Mensenrechtenorganisaties hebben kritiek geuit op de Great Firewall vanwege de beperkingen op de vrijheid van meningsuiting en informatie. De Chinese regering verdedigt het systeem echter als essentieel voor de nationale veiligheid en stabiliteit.

The Great Firewall of China is een van de meest uitgebreide internetcensuursystemen ter wereld. Het blokkeert de toegang tot buitenlandse websites en online diensten, waaronder Google, Facebook en Twitter. Het systeem bewaakt en beperkt ook het gebruik van het lokale internet.

De grote firewall van China omzeilen

Er zijn verschillende manieren om de Great Firewall te omzeilen, waaronder een VPN, een proxyserver of TOR.

VPN:

Bron: unsplash.com

Een VPN is een beveiligd virtueel particulier netwerk dat uw IP-adres verbergt en waarmee u uw internetverkeer via een intermediaire server op een andere locatie kunt routeren. Hiermee kunt u toegang krijgen tot websites die over het algemeen worden geblokkeerd door de Great Firewall.

READ  Hoe Instagram-foto's te downloaden

Hoe kan een VPN je locatie en IP-adres wijzigen?

Simpel gezegd, met een VPN kunt u bijna overal ter wereld verbinding maken met uw favoriete server, zolang de VPN die u kiest servers heeft. Elke VPN-service geeft je de mogelijkheid om een ​​locatie te selecteren of er direct een voor je aan te passen.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN, worden alle gegevens die uw apparaat verlaten, door een beveiligde VPN-tunnel geleid. De VPN verbergt ook uw IP-adres voor het publieke oog en wijst u een bestand toe Het nieuwe IP-adresdie site waarmee u verbinding maakt.

U kunt een VPN gebruiken om te wijzigen waar uw smartphone, iPad of desktop op internet wordt weergegeven. Uw smart device kan ook op andere manieren met de buitenwereld communiceren. Wi-Fi- en Bluetooth-modules kunnen nog steeds worden gebruikt, evenals een GSM-ontvanger en -zender om uw exacte locatie te bepalen.

De VPN is geconfigureerd om uw geografische locatie te wijzigen in de geografische locatie van uw land en stad, maar niet uw werkelijke IP-adres. Dit kan gebeuren als u zich in dezelfde stad als uw bedrijf bevindt en een VPN-service gebruikt om toegang te krijgen tot het intranet. Gebruik in dit geval VPN-software om de locatie te wijzigen.

Proxyservers:

Bron: freecodecamp.org

Proxyservers werken op dezelfde manier, maar ze zijn minder veilig en kunnen langzamer zijn. Het is een computer die fungeert als tussenpersoon tussen uw computer en internet. Bij gebruik van een proxyserver, Uw webverkeer wordt geleid er doorheen voordat u de website bereikt die u probeert te openen.

Bovendien kan de proxyserver bepaalde soorten verkeer filteren of blokkeren. Proxyservers worden vaak gebruikt in bedrijfsomgevingen om beveiligingsbeleid af te dwingen en inhoud te filteren.

Specificaties:

Bron: vpnoverview.com

TOR leidt webverkeer via een gratis wereldwijd vrijwilligersnetwerk van meer dan 7.000 relais om de locatie van een persoon te maskeren en te gebruiken voor iedereen die netwerkmonitoring of verkeersanalyse uitvoert. TOR . gebruiken Het maakt het moeilijk om webactiviteit, inclusief “bezoeken aan sites, online publicaties, instant messages en andere communicatie” aan een persoon te associëren. Het doel is om de vrijheid en privacy van gebruikers en hun vermogen om clandestiene zaken te doen te beschermen door te voorkomen dat hun internetactiviteiten worden gecontroleerd.

Hoewel deze methoden effectief kunnen zijn, zijn ze niet bedrieglijk bewijs. De Chinese regering is constant bezig om ze te stoppen. Maar een VPN is een betrouwbaardere optie.

Hoe download je een VPN in China?

Als je een VPN in China wilt downloaden, zijn er een paar dingen die je moet weten. Ten eerste is het essentieel om een ​​gerenommeerde VPN-provider te vinden. Er zijn veel providers, maar ze zijn niet allemaal gelijk gemaakt. Onderzoek dus verschillende opties voordat u er een kiest. Ook kunt u een kijkje nemen op deze site En vind geweldige dingen.

Ivacy VPN is een van de beste opties, omdat het snelle en betrouwbare verbindingen biedt. Bovendien is het een van de weinige websites die de Great Firewall of China kan omzeilen.

  • Ga naar de Ivacy-website en meld u aan voor een account.
  • Zodra u een account heeft, downloadt u de Ivacy-app voor uw apparaat.
  • Open vervolgens de app en log in met uw Ivacy-accountgegevens.

Nadat u bent ingelogd, maakt u verbinding met een server in China. Nu kun je vrij op internet surfen zonder je zorgen te maken dat je gecensureerd wordt door de Chinese overheid.

Een VPN gebruiken in China:

Bron: unsplash.com

Als je naar China reist, vraag je je misschien af ​​of je een VPN kunt gebruiken. Het antwoord is natuurlijk ja, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden.

Houd er rekening mee dat het gebruik van een VPN in China niet geheel zonder risico is. China heeft enkele wetten tegen het gebruik van VPN, maar deze worden zelden gehandhaafd. En zelfs als je wordt betrapt op het gebruik van een VPN, zijn de gevolgen meestal gering. Dus als u uw gegevens privé wilt houden of toegang wilt tot geblokkeerde websites terwijl u in China bent, is een VPN de beste keuze.

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van een VPN in China:

  • Zorg er eerst voor dat uw VPN up-to-date is en een sterke codering heeft.
  • Gebruik vervolgens een gerenommeerde VPN-service met servers buiten China.

conclusie:

Kortom, het is mogelijk om een ​​VPN in China te downloaden en de Great Firewall in 2022 te omzeilen. Het is echter essentieel om op te merken dat de Great Firewall voortdurend evolueert, dus houd ons in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen. Daarnaast is een betaalde VPN-service het overwegen waard, omdat deze vaak krachtigere servers en functies heeft.
Written By
More from Eda Greene
UPSC ESE Prelims 2022 Het resultaat wordt op 26 juni bekendgemaakt op upsc.gov.in, Mains; Download hier het PDF-resultaat
De Union Public Service Commission (UPSC) heeft het schriftelijke resultaat van het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *