iPadOS 16.1 releasedatum is eindelijk bekend

Het heeft even geduurd, maar gisteren maakte Apple de releasedatum van iPadOS 16.1 bekend. Het besturingssysteem is beschikbaar vanaf 24 oktober 2022.

Lees verder na de aankondiging.

iPadOS 16.1 kan volgende week worden gedownload

Hoewel iOS 16 al is uitgebracht, wachten we nog steeds op de release van iPadOS 16. Het is eindelijk voorbij. met de aankondiging van iPad 2022 en de iPad Pro 2022 We weten eindelijk de releasedatum van iPadOS 16.1. We hoorden eerder dat Apple de eerste versie (16.0) overslaat en meteen iPadOS 16.1 uitbrengt.

iPad OS 16.1 Het zal beschikbaar zijn voor download en installatie op 24 oktober 2022 (waarschijnlijk vanaf 19.00 uur). In dit artikel lees je alles over de innovaties en releasedatum van iPadOS 16.1.

Stage Manager op iPadOS 16.1: is het het wachten waard?

Dus 24 oktober is de releasedatum voor iPadOS 16.1. Zodat we kunnen genieten van nieuwe functies zoals: Opleidingsmanager. Apple had wat problemen met deze functie, waardoor de release vertraging opliep. We verwachten dat de functie goed werkt wanneer iPadOS 16 op 24 oktober wordt uitgebracht, hoewel dat nog niet duidelijk is.

Het idee is dat je met Stage Manager bepaalde apps kunt stoppen en ze aan de zijlijn kunt groeperen. Zo schakel je eenvoudig tussen apps en blijft de “hoofdapp” mooi gecentreerd. iPadOS 16 geeft ook de Dock (onderaan je scherm) een nieuw uiterlijk. Dit ziet er nieuwer uit en toont je nu de apps die je hebt geopend via stippen.

READ  Maker 'App Store voor jailbreakers' daagt Apple voor de rechter
iPad

Dit zijn de andere nieuwe functies van iPadOS 16

Met 24 oktober als de releasedatum van iPadOS 16.1, kunnen we binnenkort genieten van veel geweldige functies. Zo kun je straks beter samenwerken met anderen die je iPad gebruiken. In een week kun je bijvoorbeeld andere Apple-gebruikers uit een bestand uitnodigen om met je samen te werken aan dat bestand. Hetzelfde geldt voor een FaceTime-gesprek.

De nieuwe Freeform-app valt in dezelfde categorie. Dit kan beter vergeleken worden met een virtueel whiteboard. In deze app kun je samen met collega’s brainstormen, idee├źn opschrijven en aantekeningen maken. Nu we de releasedatum van iPadOS 16.1 kennen, laten we enthousiast worden!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je dan bij ons in Het nieuws. Download bovendien een bestand gratis iphoned-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer Apple-nieuws!

More from Madison Garrett
Franco’s eerste spel over meerdere afstanden
St. Petersburg – Er is een grap gaande in het hol van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *