Een vreemd avonturenspel Children of Silentown verschijnt begin 2022 op pc

Op 25 november vorig jaar hebben ontwikkelaars Elf Games en Luna2 Studio een bestand uitgebracht Hoofdstuk Gratis Inleiding In het volgende avonturenspel Silentown-kinderen. Hoewel kort, maakte de proloog een enorme indruk op degenen die het speelden, grotendeels dankzij de aparte stijl en verhaallijn van het spel. Natuurlijk zullen fans van de intro waarschijnlijk willen weten wanneer de volledige game in de online winkels zal verschijnen. Hoewel de ontwikkelaars nog geen specifieke releasedatum hebben bekendgemaakt, hebben ze aangekondigd dat de volledige versie Silentown-kinderen De proef zal ergens begin 2022 beschikbaar komen.

Deze advertentie kwam met een bestand 1 minuut trailer Wat de sfeer van het spel en zijn verschrikkelijke stijl weergeeft. Het handgetekende uiterlijk van de achtergronden en personages zet treffend de toon, en de grote, bijna zielloze ogen van bijna elk personage op het scherm verwijzen naar een wereld vol angst en vrees. Hoewel de gameplay-opnames er zeker aantrekkelijk uitzien, dienen de volledig geanimeerde scènes als de echte sterren van de show als het gaat om de visuals van de game.

Ga niet ver van huis

Volgens een persbericht, Silentown-kinderen Spelers zien Lucy besturen, een jong meisje dat in een dorp in de buurt van een gevaarlijk bos woont. Veel dorpelingen zijn om onbekende redenen verdwenen, Lucy en haar vrienden zijn nog altijd bang voor de vele junglemonsters. Uiteindelijk besluit Lucy de mysterieuze verdwijningen te onderzoeken, maar de dreiging van de monsters van het bos blijft duidelijk. Spelers kunnen Lucy helpen aanwijzingen te vinden door door het dorp te lopen, puzzels op te lossen, deel te nemen aan minigames en zelfs te zingen.

READ  De Apex Legends-patch lost de "meeste" crashes op, en Respawn werkt er nog steeds aan

Silentown-kinderen Het ziet er absoluut uit als een interessant avonturenspel om door te spelen. Als de Steam-recensies voor de intro iets te bieden hebben, kan het eindproduct net zo speciaal zijn. Uiteindelijk zullen spelers echter tot ten minste begin 2022 moeten wachten om te zien hoe speciaal ze zijn Silentown-kinderen Kan zijn.

Written By
More from Max Mcgee

De extra hindernis waarmee Joe Judge naar het kamp van de reuzen gaat

Dit is wat Joe Judge niet wil horen als zijn spelers zich...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *