Een Xbox-console koppelen met Google Stadia – Phandroid

De streamingdienst Google Stadia streamt allerlei soorten games. Sommige games kun je misschien op een pc spelen met een toetsenbord en muis, terwijl andere games meer baat kunnen hebben bij het gebruik van een fysieke console, of het kan gewoon een persoonlijke voorkeur zijn. Daarom verkoopt Google de Stadia-console aan degenen die de consoles voor hun games willen gebruiken.

Als je al een console hebt, zoals die op je Xbox-console, wist je dat je deze ook met Stadia kunt gebruiken? Als je liever niet meer geld uitgeeft aan het kopen van een andere console alleen voor Stadia, lees dan verder om erachter te komen hoe je je Xbox-console kunt gebruiken met Stadia.

Koppel je Xbox-console met Stadia

  1. Zorg ervoor dat uw Xbox-console is uitgeschakeld, zodat uw console niet automatisch wordt gekoppeld aan de console
  2. Houd de Xbox-knop in het midden ingedrukt totdat deze gaat branden
  3. Houd de verbindingsknop aan de bovenrand van de console ingedrukt totdat het Xbox-logo knippert
  4. Ga naar de Bluetooth-instellingen van je telefoon of pc en selecteer de Xbox-console

https://www.youtube.com/watch?v=SKYhJcagevY

Het is vermeldenswaard dat uw console uiteraard Bluetooth moet hebben ingeschakeld en dat geldt ook voor uw computer (als u ervoor kiest om deze op uw computer aan te sluiten). Verder kun je altijd de bekabelde verbinding via USB kiezen.

Houd er ook rekening mee dat Volgens GoogleNiet alle platforms ondersteunen de Xbox-console. Op dit moment lijkt het erop dat als je ervoor kiest om Stadia naar tv te streamen met Chromecast Ultra, Xbox-consoles niet worden ondersteund en alleen de Stadia-console werkt, dus dit is iets om te overwegen.

READ  Microsoft maakt het Xbox-besturingssysteem flexibeler

Als je van plan bent om voornamelijk via Chromecast Ultra op je tv te spelen, lijkt het erop dat je geen andere keuze hebt dan de kogel door de bocht te nemen en de Stadia-controller te kopen, anders lijkt het erop dat het prima zou moeten werken op meerdere bronnen.

gerelateerde artikelen

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-gebruikers kunnen nu nieuwe gratis games downloaden
Xbox-gebruikers op Xbox One en Xbox Series X kunnen nieuwe gratis games...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *