Michael Strahan over het 17-game reguliere seizoensschema van de NFL: ‘Tough deal’

Michael Strahan is er vrij zeker van hoe hij zich zou voelen als hij nog steeds voor de NFL en NFL Players Association zou spelen Hij ging akkoord met een regulier seizoen van 17 wedstrijden, dat in 2021 voor het eerst ingaat.

“Ik zou niet al te blij zijn”, vertelde de verdediging van de Hall of Fame en huidige co-host van “Good Morning America” ​​aan USA TODAY Sports.

Echt waar?

“Moeilijk genoeg om voorbij de 16 te komen. Waarom moet ik de 17e game spelen?” zei Strahan. “Ik was er helemaal niet blij mee. Ik weet niet eens hoe dit is gebeurd. Het is zwaar voor het lichaam.

“Ik weet dat de fans een extra game willen. Ik weet dat de eigenaren een extra game willen, omdat het financieel een enorme stimulans is. Maar fysiek, voor de man die er echt op uit moet en het werk moet doen, is dat een moeilijke deal, een echt een moeilijke deal.”

Fox NFL Sunday-analist Michael Strahan zei dat het nieuwe reguliere seizoen van 17 wedstrijden zwaar zal zijn voor spelers.

Strahan sprak met USA TODAY Sports nadat hij samen met Tampa Bay Buccaneers Rob Gronkowski de High School Sports Awards-show organiseerde.

Voorstanders van het schema van 17 wedstrijden wijzen op de versoepelde trainingsvereiste buiten het seizoen en de afgelasting van één wedstrijd voor het seizoen. Strahan vindt dat echter niet genoeg van een afweging.

Mening:Het reguliere seizoen van 17 wedstrijden brengt popmuziek, maar ook wat mid-level

More from Madison Garrett
Voor de derde keer ‘Christmas in the Hei’; dit jaar als lichtpuntje in 2020 – Deurne Media Groep
De St. Jozefparochie in Deurne organiseert dit jaar voor de derde keer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *