Eerste avondje uit paniek: krijgt iedereen op tijd testresultaten?

Het overkomt je: als je na meer dan een jaar eindelijk weer naar buiten mag, is je testresultaat te laat. Volgens Stichting Open Nederland, de organisatie achter de toegangstest, is de crash veroorzaakt door een hackpoging. Liefhebbers van uitgaansgelegenheden in de buurt (en daarbuiten) raken in paniek: gaan ze vanavond naar hun favoriete kroeg of club?

Chicago Social Club

NH Nieuws-reporter Maaike Polder kan er over meepraten. Zij en haar zus hebben gisteren rond het middaguur auditie gedaan, zodat ze vanavond uit konden gaan in Alkmaar. Omdat dit een snelle test is, is de uitslag binnen een kwartier bekend. Maar Maaike – en vele anderen met haar – had na 21 uur wachten nog steeds geen resultaat.

Haar zus kreeg een uitslag (negatief). “Het valt nog te bezien of we vanavond samen de langverwachte opname in de kroeg kunnen maken”, antwoordt Mikey. Het is eigenlijk een “vervelend gevoel”, nu ze niet weet of haar eerste avondje uit in meer dan een jaar zal plaatsvinden.

Hoe werkt de toegangstest?

Het was gisteren ook namens NH Nieuws Cadeau Op een testlocatie in Alkmaar, aan de Edisonweg. in Amsterdam Wachttijden waren hoog, maar in Alkmaar kunnen jongeren in ieder geval ‘s ochtends zo doorlopen. Het resultaat is slechts, en dit is zeer in afwachting.

Maaike: “Hoe dan ook, ik en nog een meisje hebben nog geen resultaat. Een sms zegt het resultaat, maar geen enkele e-mail heeft het resultaat.” Je kunt onder de video lezen hoe Testing for Access werkt.

Geteste jongens hebben grote weekendplannen – NH Nieuws

READ  Tanzo-studie voor VMware: gebrek aan kennis van Kubernetes is een grote hindernis

Om een ​​aantal bars of nachtclubs te betreden, moet u een snelle test doen in Testing for Access. U kunt online een afspraak maken op een tijdslot en een locatie in de buurt kiezen.

Meestal moet het resultaat binnen ongeveer een uur beschikbaar zijn. Dit wordt ook gezegd als je aan tafel zit. Je krijgt dan een sms dat je resultaat beschikbaar is, daarna een e-mail en dan moet je een app downloaden. In deze app voer je een code in, waarna je testresultaat verschijnt en je de QR-code krijgt die je bij de ingang van de kroeg laat zien.

Een sms, geen e-mail – Maaike Polder / NH Nieuws

Sterker nog, op sociale media blijkt dat meerdere mensen in hetzelfde schuitje zitten en niet alleen in de omgeving van Amsterdam, waar de overlast tot lange wachtrijen leidde. Ook voor mensen die bijvoorbeeld naar TT Assen gaan, begint de dag slecht.

Zo schreef iemand dat hij snel weg moet en is gistermiddag getest, maar resultaten zijn er nog niet. Een ander vraagt ​​zich af of de gekochte tickets geadverteerd kunnen worden in Testing for Access.

“De hele vriendenclub gaat naar Paradiso en de QR-code blijkt door de storing niet te kunnen”

gefrustreerde gast

Ook bij Paradiso waren er problemen: daar opende Reinier Zonneveld gisteren het nieuwe uitgaansseizoen met een groep van zeker zes uur. Om 23:59 gingen de deuren open, waarna het feest door kon gaan tot 6 uur.

Een aantal mensen die daar de nacht hebben doorgebracht, zijn in het water gevallen: “Er gaat een hele vriendenclub naar Paradiso en het blijkt dat de QR-code door de storing niet kan worden gemaakt”, staat in de verklaring.

READ  NIPER JEE 2021 resultaat aangekondigd op niperhyd.ac.in website; Download hier de rangkaart van de meester

Stichting Open Nederland مؤسسة

Stichting Open Nederland was niet bereikbaar voor commentaar. Wanneer u de helpdesk belt, op 088-7770809, krijgt u te horen dat het “te druk” is voor de organisatie om op u te reageren. “Bel voor je testresultaat, we zijn het aan het verwerken en je bent zo weer terug.” Men kan alleen maar hopen op jongeren die vanavond, soms voor het eerst, uit willen gaan.

💬 Whatsapp ons!
Heb je tips? Of een sexy foto of video maken? Stuur ons uw nieuws 06 30 09 30 03

Heb je een typfout gezien? Laat het ons weten op [email protected]

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *