Eerste blik: afspeellijstwijzigingen komen naar Rocket League | Rocket League®

Eerste blik: afspeellijstwijzigingen komen naar Rocket League |  Rocket League®

Hallo allemaal!

We wilden u alvast een voorproefje geven van enkele van de komende veranderingen Rocket League Voer de lijst uit Volgend seizoen.

Om te beginnen is de afspeellijst voor het eerst verbeterd sinds Rocket League in 2020 gratis te spelen werd. Elk submenu heeft een nieuw vierkant ontwerp en een vereenvoudigde lay-out die zowel oude als nieuwe spelers helpt door het menu te navigeren. . Menubediening is eenvoudiger en sneller.

Geen definitieve versie – alleen ter verduidelijking.

Samen met het nieuwe uiterlijk veranderen we de locatie van sommige online afspeellijsten en andere modi in de nieuwe afspeellijst. We voegen competitieve afspeellijsten en afspeellijsten met extra modi samen tot een nieuwe competitief De kaart, waarmee u maximaal in de wachtrij kunt staan zes Verschillende competitieve afspeellijsten tegelijkertijd. Door te voldoen aan de al lang bestaande vraag van de community, kun je eindelijk tegelijkertijd in de rij staan ​​voor modi als 3v3 Standard en 2v2 Hoops.

Als onderdeel van deze fusie wisselen we elk seizoen af ​​tussen Competitive Snow Day en Dropshot. Volgend seizoen zal er een competitieve sneeuwdag zijn, en de dag erna zal er een competitieve sneeuwdag zijn, enzovoort.

Nieuwe afspeellijst 2023 - Competitieve kaart

Geen definitieve versie – alleen ter verduidelijking.

Er komen grote veranderingen onofficieel Kaart ook, inclusief twee nieuwe Arcade-afspeellijsten. Ze roteren wekelijks in extra modi zoals Heatseeker, Spike Rush, Rocket Labs en meer! Dropshot en Snow Day verschijnen ook in het Arcade-toernooi als een van de competitieve afspeellijsten niet actief is, dus verwacht Dropshot volgend seizoen te zien verschijnen.

Samen met deze nieuwe afspeellijsten evolueert 4v4 Chaos naar een nieuw spel Grote feestafspeellijstwekelijks afwisselend tussen 4v4 Chaos en Knockout.

READ  Vrouw aangeklaagd wegens moord op Vanessa Guillen

Nieuwe afspeellijst 2023 - Reguliere kaart

Geen definitieve versie – alleen ter verduidelijking.

De tentoonstellingsmodus, seizoensmodus en workshopkaarten zijn nu onafhankelijk offline spelen Kaart en nieuw Speciale wedstrijd De kaart heeft zowel Private Match- als LAN Match-opties. een oefening Het heeft dezelfde opties die u kent en waar u van houdt, alleen met een bijgewerkte look.

Ten slotte brengen we enkele aanvullende wijzigingen in de levenskwaliteit aan in de afspeellijst:

  • Je kunt rechtstreeks vanuit de training of vanuit een offline wedstrijd deelnemen aan een bestaande privéwedstrijd.

  • Laad en start een andere werkplaatskaart als u zich al op de werkplaatskaart bevindt.

  • Als je in een groep zit, kun je nu je rang zien, zelfs als je niet de partijleider bent.

Hoewel dit ingaat op wat je volgend seizoen kunt verwachten, zijn we nog niet klaar met de wijzigingen en toevoegingen aan de playlist. Ons doel in de eerste maanden van 2024 is om jou meer invloed te geven op welke modi in de Arcade-afspeellijst verschijnen, waar we het in het nieuwe jaar meer over zullen hebben.

Naast nieuwe en andere manieren om te spelen, werken we actief aan andere verbeteringen aan de levenskwaliteit die belangrijke gemeenschapsgerichte onderwerpen behandelen, waaronder verbeteringen in smurfen en de vaardigheidsmodus. Terwijl we het komende Rocket League-seizoen en de spannende feestdagen tegemoet gaan, verwachten we in 2024 meer te horen over deze veranderingen en verbeteringen. Bedankt allemaal!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *