Stolwijk maakt zich klaar om Sinterklaas en Pieten te ontvangen

Stolwijk maakt zich klaar om Sinterklaas en Pieten te ontvangen

Nieuws
484 keer gelezen

STOLWIJK • Sinterklaas en Pieten arriveren zaterdag 25 november om 14.00 uur weer in Stolwijk. De Regelpiet heeft wederom een ​​gezellig welkom voorbereid op het dorpsplein van Stolwijk, maar dit jaar mag DroomPiet roet in het eten gooien en kan alles net even anders lopen dan anders…

DreamPiet droomt ervan de rol van Sinterklaas op zich te nemen. Ook hij wil graag in de spotlight staan ​​en alle Stolwijkse kinderen verwennen met mooie cadeaus. Hij heeft een mooi plan bedacht om dat dit jaar waar te maken en de kinderen te verwelkomen als Sinterklaas. Zal de Kerstman op tijd zijn om dit te voorkomen? Zal DroomPiet zaterdagmiddag als Sinterklaas over het dorpsplein paraderen?

Muziek kinderen
Vanaf 13.45 uur is er van alles te doen op het Dorpsplein en kan iedereen een goed plekje vinden om de Kerstman een warm welkom te heten onder begeleiding van muziek van de Music Kids van de Harmonie Stolwijk. Rond 14.00 uur worden Sinterklaas en zijn delegatie ontvangen door burgemeester Pauline Bove-Quen, waarna Sinterklaas plaatsneemt op het grote podium. Voor kinderen met glutenintolerantie is er een glutenvrij huis beschikbaar waar ze gluten- en lactosevrije gekruide noten kunnen krijgen.

Kleurplaat
Vervolgens kunnen alle kinderen de hand van de kerstman schudden en hun kleurplaat overhandigen. Voor de leukste kleurplaten zijn prijzen te winnen, die rond 5 december door Santa en Peyton aan de winnaars worden uitgereikt. De kleurplaat vind je in de speciale krant Sinterklaas. Deze wordt verspreid op basisscholen en is ook te verkrijgen bij de Stolwijkse supermarkten of te downloaden via de Facebook- en Instagrampagina “Sinterklaas Aankomst in Stolwijk”. Hier zullen ook enkele video’s worden geplaatst.

READ  AMD Radeon Adrenaline 22.7.1 Downloaden

Het parkeerverbod op het Dorpsplein van Stolwijk geldt op zaterdag 25 november tussen 10.30 en 16.30 uur. Het plein wordt autovrij gehouden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *