Eerste Final Fantasy VII Remake-patch 1.01 uitgebracht na meer dan zes maanden; Verpakt bugfixes

Meer dan zes maanden na de release, Final Fantasy VII Remake heeft zijn eerste update ontvangen, patch 1.01.

Omdat patches van de eerste dag de norm zijn en velen enkele grafische bugs hebben gemeld in de langverwachte Remake op PlayStation 4, werd verwacht dat Final Fantasy VII Remake ook een update zou krijgen op of kort na de release in april. Square Enix heeft echter tot nu toe nooit een update voor de game uitgebracht.

Watch Dogs: Legion PC-instellingen gedetailleerd in nieuwe diepgaande video

Op de ResetEra-forums, melden verschillende gebruikers dat ze de eerste 1.01-patch van het spel hebben ontvangen. Helaas blijkt de update geleidelijk te worden geïmplementeerd en heeft nog niet iedereen de patch ontvangen.

Wat betreft patch-opmerkingen – deze zijn bijna niet aanwezig en vermelden alleen “verschillende bugfixes”. Degenen die hopen dat deze patch Cloud’s appartement-deur-textuur-probleem oplost, zullen teleurgesteld zijn, aangezien deze lage resolutie nog steeds aanwezig is.

Release-opmerkingen Final Fantasy VII Remake Patch 1.01

Exacte details over de eerste patch van Final Fantasy VII Remake ontbreken op dit moment. We updaten zodra we meer te weten komen.

Final Fantasy VII Remake is nu wereldwijd beschikbaar voor PlayStation 4. De game is tot april 2021 exclusief voor het Sony-platform. Bekijk de trailer van het themalied van de game hieronder:

De wereld is onder de controle van de Shinra Electric Power Company gevallen, een schimmig bedrijf dat de levenskracht van de planeet als mako-energie beheerst.

In de uitgestrekte stad Midgar heeft een anti-Shinra-organisatie die zichzelf Avalanche noemt, hun verzet opgevoerd. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid die nu huursoldaat is geworden, verleent zijn hulp aan de groep, zich niet bewust van de epische gevolgen die hem te wachten staan.

Het verhaal van deze eerste, op zichzelf staande game in het FINAL FANTASY VII REMAKE-project dekt de ontsnapping van het gezelschap uit Midgar en gaat dieper in op de gebeurtenissen in Midgar dan het originele FINAL FANTASY VII.

READ  Battlefield 2042: Cross-play bevestigd, maar met kleine beperkingen

More from Madison Garrett
Days Gone is weer een Playstation-succes op pc
Hoewel Days Gone on PC medium recensies heeft gelanceerd – Andy Gaf...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *