Ahmedabad leidt mobiele game-ervaring in India: Report

Afbeeldingsbron: PIXABAY

Mobiel gamen

Gebruikers in Ahmedabad, Navi Mumbai en Vadodara genieten van de beste mobiele game-ervaring in India, volgens een rapport van het mobiele analysebedrijf Opensignal. Voor de studie analyseerde Opensignal de mobiele netwerkervaring in 48 van de grootste steden van India om te zien hoe ze zich opstapelden op de “Games Experience” -statistiek.

Het meet hoe gebruikers real-time multiplayer mobiel gamen op mobiele netwerken ervaren – op een schaal van 0-100 – in enkele van de meest populaire genres, zoals Battle Royale en multiplayer online battle arena (MOBA) -games, waarvan Call of Duty en Clash Royale zijn voorbeelden.

“We ontdekten dat steden in de staten Gujarat en Maharashtra onze maatstaf voor mobiele game-ervaring in India domineerden – zeven van de top tien steden komen uit een van de staten”, zegt Hardik Khatri, die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van datagestuurde inzichten en analyse bij Opensignal schreef dinsdag in een blogpost.

De beste game-ervaring werd genoten door gebruikers in de metropool Ahmedabad in Gujarat met een score van 71,7, gevolgd door Navi Mumbai (70,1) en Vadodara (69,8).

Surat, Bhopal, Mumbai, Gwalior, Indore, Thane en Rajkot vormen volgens het rapport de top 10 van steden. Ahmedabad en Mumbai waren de enige steden op rang 1 die in de top tien van steden stonden, samen met steden op rang 2 en 3, zoals Surat, Thane en Rajkot.

In feite bevonden slechts vier van de acht tier 1-steden zich in de top 20, met gebruikers in Chennai en Hyderabad die respectievelijk 63,6 punten en 63,1 punten rapporteerden, terwijl andere Tier 1-steden zoals Pune (61,5), Bengaluru (61,3), Delhi (59,8) en Kolkata (57,2) werden verder onderin de grafiek geplaatst. Ten slotte stonden Varanasi en Thiruvananthapuram onderaan de grafiek met scores onder de 50 punten.

READ  Calyx: is deze gratis en onbeperkte VPN het downloaden waard?

India behoort qua aantal gebruikers tot de top vijf van markten voor mobiel gamen. Dankzij de groeiende penetratie van betaalbare smartphones, goedkope data en verbeterde bandbreedte is het aantal online gamers de afgelopen jaren exponentieel gestegen.

En met de groeiende populariteit van esports heeft mobiel gamen voet aan de grond gekregen buiten de metro’s in tier-2, tier-3-steden.

Nieuwste technologiebeoordelingen, nieuws en meer

Strijd tegen Coronavirus: volledige dekking

Written By
More from Eda Greene
SMASH LEGENDS LINE Games wordt wereldwijd 1 miljoen keer gedownload
Het volgende is via een persbericht naar Inven Global gestuurd Smash legendes...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *