Eilandhopper klopcyclus! – Reclame Hellevoetsluis | Grote hielvoet

Eilandhopper klopcyclus!  – Reclame Hellevoetsluis |  Grote hielvoet

algemeen
365 keer gelezen

Inmiddels is de zomervakantie alweer twee weken in volle gang. Maar ook de actieperiode voor Eilandhopper! Dat de Eilandhopper elk jaar succesvoller is, blijkt wel uit het aantal kinderen dat er mee reist en profiteert van alle leuke acties.

Bowling Spijkenisse is dit jaar een van de nieuwe locaties. Bowlingeigenaar Jeroen van der Heide: “De Eilandhopper is hier een hit bij het bowlen, kinderen krijgen een bowlingpin drinkfles als hun Eilandhopper verzegeld wordt. Vanaf 1 augustus hebben we vakantie en is de bowling gesloten, dus je zult merken dat iedereen volgende regenachtige week wil profiteren van onze activiteit! De kinderen willen op de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar hun nieuwe drinkfles laten zien op school, zeggen velen!”

Ook het vernieuwde Bezoekerscentrum Tenellaplas merkt een stijging in bezoekersaantallen. Hier krijgen kinderen bij aankoop van de DIY route een boekje. Maar ook in het bezoekerscentrum is er urenlang vermaak. Vrijwilligers vertellen de kinderen enthousiast over de tentoonstellingen.

Ook de Eilandhopper constateert dat de fietsroutes, die inmiddels te downloaden zijn van de website van Op Voorne Putten, goed worden gebruikt. De Eilandhopper minifiets is bij een groot aantal aanbieders gefotografeerd. Dit betekent dat de show onderweg is. Er zijn drie tracks gemaakt: Rondje BrO (Brielle Oostvoorne), Rondje HeRo (Hellevoetsluis en Rockanje), Rondje Spike & Co. Tracks kunnen ook gedownload worden zonder de fysieke Eilandhopper software. Wie geïnteresseerd is in een leuke track, kan deze gratis downloaden van de website van Op Voorne-Putten. De fietspaden zijn tot stand gekomen dankzij het Preventieakkoord Voorne-Putten.

READ  Gemeenteambtenaren van de Provincie Groningen mogen TikTok niet meer downloaden op hun werk/Villamedia-telefoon

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *