Diablo 4 Saratz Lair: locatie en hoe te winnen

Diablo 4 Saratz Lair: locatie en hoe te winnen

Er zijn veel kerkers in Diablo 4 die spelers gebruiken om wat gemakkelijke ervaringspunten te krijgen, en op hogere niveaus is Sarat’s Lair een van de beste. Het is niet alleen een geweldig gebied om te farmen in Nightmare Dungeons boven level 50, maar het biedt ook het Snowveiled Aspect, en ik ben hier om de volledige voorraad uit te leggen.

Waar vind je het hol van Sarat in Diablo 4

Sarat’s Lair bevindt zich in The Downs of Scosglen, helemaal in het zuidelijke deel van het tweede hoofddistrict. Als je recht naar het zuidoosten van Cerrigar, de belangrijkste stad van Scosglen, gaat, is er een gemakkelijk pad naar de bunker met bijna geen weerstand en een korte rit. Zelfs zonder het paard is het gemakkelijk om vanuit Cerrigar naar de kerker te gaan.

Screenshot van Prima Games.

Een andere gemakkelijke manier om Sarat’s Lair te vinden, is door de zijkant dubbel te controleren. Elke kerker in Diablo 4 heeft een specifiek aspect om te ontgrendelen, en voor Lair kun je het Snowveiled Aspect verdienen. Dit passieve helpt tovenaars met Frost Shield en is een geweldige manier om een ​​klasse een boost te geven die echt hulp nodig heeft bij het verdedigen.

Hoe versla je Sarat’s schuilplaats in Diablo 4?

Wat de schuilplaats in de kerker geweldig maakt voor landbouw, is hoe gemakkelijk de doelen zijn. Haal gewoon de drie nesten spinneneieren eruit en het hoofdgedeelte van Sarat’s Lair gaat open. Het zal echter geen deur zijn zoals de meeste andere kerkers.

Gerelateerd: Nightmare Sigils maken in Diablo 4

READ  Wereldkampioen Tetris Jonas Neubauer sterft, 39 jaar oud

Ga in plaats daarvan naar het midden van de kerker waar je Serat’s baas zult vinden, een andere enorme spin. Beheers zoveel mogelijk de menigte en kijk uit voor de netten die je zullen verzwaren. Anders is het gemakkelijk om de baas te verbranden in het hol van Sarat.

Voor degenen onder jullie die deze kerker in de Nightmare-instellingen nemen, leer hoe je meer Sigil-poeder kunt krijgen in Diablo 4.

Over de auteur

Daniël Weinrowicz

Dan schrijft gamegidsen en nieuws als schrijver en freelancer sinds hij afstudeerde aan de Westfield State University in 2020. Je kunt hem vinden in de FPS- en Battle Royale-ruimte bij Prima Games.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *