Eindelijk de Cyberpunk 2077 die je een vliegende auto geeft

Er zijn veel coole mods voor Cyberpunk 2077, waaronder veel voertuigverbeteringen – dus waarom was er geen geweldige vliegende auto-mod die zich gedraagt ​​​​als de futuristische DeLorean in Back to the Future Part Two? Wel, die is er nu. U kunt nu auto’s en fietsen rijden! – In de nieuwste RPG van CD Projekt.

Er zijn auto-aanpassingen aan Cyberpunk 2077 om politieachtervolgingen, auto-aanpassingen en zelfs een volledig functioneel metrosysteem toe te voegen, maar niet wat de meest voor de hand liggende modus van alle vliegende voertuigen lijkt te zijn. Gezien hoe gefocust het cyberpunk-gamegenre met hen is op de steden van de toekomst, is het verrassend dat Cyberpunk 2077 niet echt zwevende auto’s heeft.

Nou ja, tot nu toe in ieder geval. Zoals opgemerkt door YouTuber LastKnownMeal, dat kan Download nu een bestand Gemaakt door maker Jack Humbert om je auto’s en fietsen te laten besturen in Cyberpunk 2077. Hij voegt zelfs wielen toe die in stuwraketten veranderen, zoals Back to the Future. Vliegende fietsen zijn ook beschikbaar, net als het enigszins angstaanjagende first-person view.

Je kunt het hieronder in actie bekijken.

Je kunt de auto ook overal neerzetten, ook bovenop gebouwen, hoewel je niet verwacht dat je veel kunt doen als je daar bent.

Voor meer informatie over Cyberpunk 2077 staat de eerste grote uitbreiding gepland voor 2023. Wie weet, misschien voegt dat officieel DeLoreans toe om te vliegen.

READ  Operatie: Kate Bishop komt volgende maand naar Marvel's Avengers
Written By
More from Max Mcgee
Gamer rekenen op dag één van Chivalry 2 “overtrof zelfs onze hoogste verwachtingen”
Als je je vijanden wilt verpletteren met een zwaard en stalker, of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *