Heb je ooit gehoord van Google Discussiegroepen? Maakt het delen van links, foto’s en plannen in een handomdraai

de nieuweJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Google is een bedrijf dat verdeeldheid zaait. Je houdt waarschijnlijk van het gemak van Gmail en hoe gemakkelijk het is om alles wat je zoekt online te vinden.

Of misschien krijg je kippenvel van alle gegevens die de zoekgigant over jou heeft. Tik of klik om alles te zien Google weet van je

Mogelijk ziet u enkele persoonlijke gegevens wanneer u online naar uzelf zoekt. Gelukkig kun je Google vragen om je telefoonnummer, adres en meer te verwijderen. Klik of tik hier Om erachter te komen wat u kunt elimineren en hoe u dit kunt doen.

Of je het nu leuk vindt of niet, Google heeft tal van handige bronnen om het leven gemakkelijker te maken. Dit is er een die je misschien nog niet hebt geprobeerd.

Het Google-logo op het hoofdkantoor van Google in Mountain View, Californië. Beschouw Google Discussiegroepen als een verzameling items die u later wilt bekijken of met anderen wilt delen. U kunt links, afbeeldingen en plaatsen uit de zoekresultaten van Google opslaan. Hoe je het gebruikt, is aan jou.
(Foto door Justin Sullivan/Getty Images)

Eenvoudige manier om op te slaan en te delen

Beschouw Google Discussiegroepen als een verzameling items die u later wilt bekijken of met anderen wilt delen. U kunt links, foto’s en plaatsen opslaan uit de zoekresultaten van Google. Hoe je het gebruikt, is aan jou. Het werkt geweldig voor alles, van plaatsen die u wilt bezoeken tot een online receptenboek met links naar uw favoriete maaltijden.

Het is bijna alsof je Pinterest gebruikt… zonder Pinterest-account. Hier zijn enkele slimme toepassingen voor Google Discussiegroepen:

READ  Het nieuwste voertuig uit BMW's M-divisie is deze raceklare motorfiets van $ 40.000

Moodboards ter inspiratie voor je woningrenovatieproject

Citaten en ideeën om doelen te stellen en deze te bereiken

Eenvoudige boodschappenlijstjes

Nieuwsberichten waarnaar u wilt verwijzen later

Lijsten met uw favoriete plaatsen, dingen die u wilt zien en plaatsen die u wilt bezoeken

Medisch onderzoek naar een ziekte of aandoening

Droom over boten, auto’s en vakanties als je de loterij wint

Middelen om voor je geliefde te zorgen

Alles voor een aanstaande bruiloft

DIY projecten

Ideeën voor haar en make-up

Het is ook gemakkelijk om groepen te delen. Zodra je een groep hebt ingesteld, tik je op Pictogram delen in de rechterbovenhoek. Je kunt een deellink of een foto krijgen van de persoon die je wilt delen met een Tweet, Facebook-berichtof e-mail rechtstreeks vanaf uw groepspagina.

Laten we nu eens nader bekijken hoe u uw eigen groepen kunt opzetten.

Verwant: Gmail-tips en -trucs: 10 begraven instellingen en functies die u kunt proberen

Gmail, de populaire e-mailapp van Google.  Er zijn veel verborgen tips en trucs om uw ervaring in alle Google-apps te verbeteren.

Gmail, de populaire e-mailapp van Google. Er zijn veel verborgen tips en trucs om uw ervaring in alle Google-apps te verbeteren.
(Mateusz Slodkowski/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Google Discussiegroepen gebruiken

Je hebt misschien een of twee groepen opgeslagen zonder het zelfs maar te beseffen. Ga om te controleren naar google.com/collections.

Start een nieuwe groep op de computer:

ga naar de google.com/collections.

Selecteer aan de linkerkant Nieuwe groep En geef het een naam. Klik ja om het op te slaan.

Nu kunt u zoeken naar dingen om toe te voegen.

U kunt items opslaan in groepen die u rechtstreeks via de zoekresultaten van Google maakt.

READ  Willekeurig: hier is hoe Phil Spencer van Microsoft reageerde op Smash Bros. Meat van Minecraft Steve

Voer een zoekopdracht uit op google.com en klik op het gewenste resultaat.

Tik bovenaan op Drie punten meer keuze en zoek naar optellen bij. U kunt dit item niet opslaan in een verzameling als het er niet is.

Hiermee wordt het item in je meest recente collectie opgeslagen. Tik op . om een ​​andere te kiezen ze veranderen > Kies je groep.

U kunt dit ook op uw telefoon doen.

Start een nieuwe groep op Android of iPhone:

Open de Google-app.

Tik onderaan op groepen > Bekijk je groepen > Nieuwe groep.

Geef de groep een naam en tik op Creëren.

Als u items wilt opslaan, zoekt u in de Google-app, tikt u op het resultaat en kiest u optellen bij Bovenop.

Om de afbeeldingen op te slaan, voert u een Google-app-zoekopdracht uit en tikt u op de afbeelding. Kiezen meer > optellen bij.

Hier ben je.

Wilt u meer Google-intelligentie? Gebruik deze geniale Google-truc Om gênante fouten in uw e-mails op te sporen voordat u ze verzendt.

Forbo hondencamera.  Furbo's nieuwste camera voor huisdieren geeft je 360-graden uitzicht.  In deze podcast kreeg ik de inside scoop over zeven opwindende nieuwe iOS 16-functies en actiefotografie-hack.

Forbo hondencamera. Furbo’s nieuwste camera voor huisdieren geeft je 360-graden uitzicht. In deze podcast kreeg ik de inside scoop over zeven opwindende nieuwe iOS 16-functies en actiefotografie-hack.
(Fox nieuws)

Uitzending selectie: iPhone-updates, Twitter-waarschuwingen, Instagram-zwendel

Tweet-spoiler? Zet er een inhoudswaarschuwing op. Je moet ook je inbox in de gaten houden voor deze nieuwe Instagram-truc. Bovendien geeft Furbo’s nieuwste camera voor huisdieren je 360-graden uitzicht. In deze podcast kreeg ik de inside scoop Zeven spannende nieuwe functies in iOS 16 Een baanbrekende fotografie voor actiefoto’s.

Bekijk mijn podcast “Kim Komando Today” op Apple, Google Podcasts, Spotify of je favoriete podcastspeler.

READ  Hyper's nieuwe 245W USB-C batterijpakket en oplader is beschikbaar om je te helpen al je spullen in één keer op te laden

Luister hier naar de podcast Of waar u uw podcasts ook vandaan haalt. Zoek gewoon naar mijn achternaam, “Commando”.

Wat zijn jouw digitale lifestyle vragen? Maak verbinding met het nationale radioprogramma van Kim en Klik of tik hier om het te vinden Op uw lokale radiostation. Je kunt The Kim Komando Show beluisteren of bekijken op je telefoon, tablet, tv of computer. Of tik of klik hier Voor Kims gratis podcast.

Copyright 2022, WestStar Multimedia Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Door op de winkellinks te klikken, steun je mijn zoektocht. Als Amazon-lid verdien ik een kleine commissie op in aanmerking komende aankopen. Ik raad alleen producten aan waar ik in geloof.

Blijf op de hoogte van de nieuwste technologie in The Kim Komando Show, de grootste weekendradio-talkshow van het land. Kim beantwoordt telefoontjes en geeft advies over de digitale levensstijl van vandaag, van smartphones en tablets tot online privacy en datalekken. Bezoek haar website op Komando.com voor haar dagelijkse tips, gratis nieuwsbrieven en meer.

Written By
More from Lesley Curry
De hype voor Grand Theft Auto: de trilogie is luid, staat het in je Switch-plannen?
deelname aan Nintendo Live werkgelegenheid Youtube Grand Theft Auto: The Trilogy –...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *