Eindelijk heeft Skyrim realistische tapijtfysica – compleet met struikelen!

Vanmorgen toen ik uit bed strompelde om koffie te zetten, stuitte ik op de verzamelde hoek van mijn vloerkleed in de slaapkamer. Ik dacht bij mezelf: “Ik weet zeker dat ik zou willen dat ik dat in een videogame kon doen.” Met dank aan johnskyrim’s JS. krullend tapijt mod, gespot door onze collega’s op GamesRadarIk kan eindelijk de tapijtschietervaring krijgen waar ik zo naar verlang in Bethesda’s 2011 RPG.

Het model vervangt de “bijna 300 tapijtreferenties” in Skyrim door aangepaste roosters. Deze nieuwe op maat gemaakte tapijten hebben de kans om in de loop van de speeltijd in een “onverzorgde staat” te komen en kunnen rechten worden ingesteld door ermee te communiceren. Heb je zin om je vloerkleed vuil achter te laten? Nou Baku, nu hebben jij en alle NPC’s een kans van 3% -7% om op ze uit te glijden en te vallen, afhankelijk van of je loopt, rent of rent.

More from Madison Garrett
ASU-voetbal bereidt zich voor op een nieuwe wegwedstrijd in de staat Oregon
De Arizona State Sun Devils hadden misschien hun schema een paar maanden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *