Elder Scrolls 6 kan wachten als twee klassieke Bethesda-RPG’s op pc landen

The Elder Scrolls 6 zal er een tijdje niet zijn, en de releasedatum van Starfield blijft een mysterie, maar degenen die hongerig zijn naar wat RPG-actie kunnen troost putten in twee nieuwe previews die zojuist zijn gelanceerd op Xbox Insiders, met een paar Bethesda-klassiekers voor pc .

Elder Scrolls Legend: Battlespire en Elder Scrolls Adventures: Redguard zijn twee minder bekende collecties, oorspronkelijk uitgebracht in 1997 en 1998. Battlespire was oorspronkelijk bedoeld als een uitbreiding van Daggerfall, maar is veranderd in een eigen game, gericht op de strijd met Deidra, de climax reis naar de vergetelheid. Redguard is de grootste van de twee games en onderscheidt zich door de enige game in de hele Elder Scroll-serie te zijn waarin je een vooraf ingesteld personage speelt vanuit een vast derdepersoonsperspectief. Het plot draait om Tiber Septim en de gevolgen van zijn bezetting van Hammerfell, en er wordt zelfs naar verwezen in Skyrim – Redguards hoofdpersoon, Cyrus, is het onderwerp van een lied dat je in bars en pubs kunt horen.

Bethesda wil beide games naar de Microsoft- en Xbox-winkels brengen en nodigt spelers uit om te testen, een preview te bekijken en feedback te geven. Als je het eens wilt proberen, moet je inloggen op je Windows-pc, naar de Xbox Insiders-hub-app gaan en Previews selecteren. Van daaruit kun je lid worden van Battlespire of Redguard en twee uitstekende games ervaren die een essentieel onderdeel vormen van de RPG-geschiedenis in de jaren ’90.

Maar als u liever vooruit dan achteruit wilt kijken, hebben we complete gidsen voor steden om te verkennen in het volgende Starfield, waaronder Akila, Neon City en New Atlantis. Er is nog veel te doen in Skyrim, vooral als je enkele van de beste mods installeert.

READ  Over The Echo-interview: MMO-spelers moeten "dingen niet alleen voor XP doen"

Written By
More from Max Mcgee
Clockwork Aquario verschijnt deze zomer op pc en Xbox
| ININ Games heeft vandaag onthuld dat het officieel zal worden gepresenteerd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *