Xbox lanceert collectie kampeerspullen

Het is zomer en vooral warm. Tijdens de heetste dagen is het raadzaam om uit de zon te blijven en je favoriete videogames veilig te spelen in de kelder zonder ramen.

Maar soms is het goed om af en toe naar buiten te gaan en het gras aan te raken. Daarom weet ik wat je denkt: “Als ik een stijlvolle glanzende groene Xbox-honkbalpet had om buiten te dragen, zodat ik me op mijn gemak zou voelen om naar buiten te gaan.” Nou, je hebt geluk want Xbox heeft een regel uitgebracht Van kampeerspullen zodat wij gamers zich comfortabel voelen om al die dingen buitenshuis te doen.

De meeste producten hebben het klassieke Xbox-kleurenschema: zwart en felgroen. Er is een slouchy tuinstoel te koop voor $ 74,99, een hangmat die $ 59,99 kost, en een kleine selectie sportkleding zoals baseballpetten en T-shirts. De lijn heeft een aantal artistiek ogende stukken, waaronder een “utility jacket” beschikbaar voor $ 39,99. Persoonlijk speel ik de bandana. Het lettertype is nu uitverkocht en je kunt een bestand bekijken Alle producten op de Xbox Gear Shop-website.

Het is een heel attent gebaar van Xbox, gezien het aantal keren dat mensen hebben gereageerd op mijn berichten waarin ik werd gevraagd om het gras aan te raken. Nu kan ik (en jij ook) het gaan doen!

READ  Speel met je geliefde en overleef in Night City: games in de herfst van 2020
Written By
More from Aubrey Mason
Het ‘schuim’ in Zelda Joy-Con-controllers is niets nieuws
Foto: Nintendo Eerder deze maand plaatsten we een verhaal over iemand die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *