Elder Scrolls als The Wayward Realms is een “soepele” open-wereld-RPG

Als je ooit je oor op het heilige land van RPG’s hebt gericht, heb je waarschijnlijk een verre schreeuw gehoord van een spel genaamd The Wayward Realms. Ontwikkeld door een groep voormalige Bethesda-ontwikkelaars bij OnceLost Games, wordt het een soort spirituele opvolger van The Elder Scrolls II: Daggerfall, dat zich afspeelt in een enorme archipel van honderden eilanden en duizenden steden dankzij een algoritme dat in staat is van het creĆ«ren van unieke locaties op basis van het aantal onbekende Talloze sociale, politieke en geografische factoren.

Dankzij ons gesprek met gametechnisch directeur Julian Le Fay weten we nu ook dat, alles is goed, de ondoorgrondelijke enorme wereld naadloos zal zijn – zonder de zonering of die rare scheiding tussen binnen en buiten die we zo goed kennen van de Elder Scrolls serie. “Het doel is om overal glad te strijken”, vertelt Le Fay. “Onderdompeling is belangrijk. We moeten dingen hebben als snel reizen, want we kunnen geen mensen hebben die twee weken moeten lopen, maar we willen het ook niet snel en gemakkelijk maken, want plotseling krimpt je wereld op jij.”

Le Fay gaat verder met te zeggen dat hij dol is op het snelle reissysteem van Fallout 4, wat (afgezien van de “klik op een marker en teleporteer daar”-methode) inhoudt dat je de gloed gebruikt om Vertibird op te roepen, en vervolgens daar over de hele wereld vliegt. -de tijd. “Het was redelijk snel en je kon alles vanuit vogelperspectief zien”, zegt hij. “Het kostte wat tijd, maar het was niet vervelend. Ik zou graag zoiets hebben bij Wayward Realms.”

READ  Perifere markt voor pc-gaming - belangrijkste spelers, toepassingen, Outlook, SWOT-analyse en voorspelling tot 2025 - eigendom

The Wayward Realms is in pre-productie en wordt momenteel gerund door vrijwilligers die financiĆ«le steun zoeken. De game zal een zwaar systeem zijn en AI gebruiken op een manier die vergelijkbaar is met Dungeons and Dragons, die zich kan aanpassen aan beslissingen van spelers en gebeurtenissen in de wereld om voortdurend nieuwe scenario’s en missies voor je game te genereren.

En dat al deze systemen en eilanden en duizenden steden in een naadloze wereld passen? klinkt ongeveer Te mooi om waar te zijn – laten we hopen van niet.

Written By
More from Max Mcgee
Nieuwe Sonic-gametrailer ‘A Bit Premature’, zegt Sonic-teamleider
De livestream van Sonic the Hedgehog van mei eindigde met een teaser...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *