Het coole simspel Ooblets heeft eindelijk een volledige versie, komt naar Switch

Goede dingen komen naar degenen die wachten

Ik hoorde er voor het eerst over Ooblets In 2018. Sindsdien heb ik de evolutie van het spel gevolgd, want niets is beter voor mij dan een op Pokémon geïnspireerde levenssimulator waar je gewassen kunt verbouwen en je eigenzinnige kleine wezens kunt laten strijden op dansfeesten. Ooblets De game kwam vroeg in de zomer van 2020 uit, maar het lijkt erop dat de game nu zijn laatste ontwikkelingsfase ingaat… Eindelijk is het wachten bijna voorbij!

We kregen de update vanmorgen tijdens de Nintendo Indie World Showcase, waar Ooblets Het was slechts een van de vele opmerkelijke titels die we behandelden bijeenkomst. Aangezien de hele shindig wordt gehost door Nintendo, is het grootste nieuws van deze titel dat hij eraan komt Nintendo Switch Deze zomer naast pc En X-BoxEn dat is op zich al heel spannend nieuws. Daar bleef het natuurlijk niet bij, want ontwikkelaar Glumberland onthulde het ook Ooblets Het zal eindelijk Early Access verlaten met zijn versie 1.0-release.

De volledige versie van de game bevat alle updates die spelers hebben ontvangen in de loop van het alfapad, zoals nieuwe locaties en missies, evenals meer nieuwe updates die spelers nog niet hebben gezien, inclusief een epiloog van het verhaal van de hoofdgame . Dit laatste detail was waar ik vooral enthousiast over was, omdat ik het spelen van het spel uitstelde totdat Glumberland het volledige verhaal uitbracht – mij kennende, ik zou het allemaal in één keer verliezen, dus ik wilde dat kunnen doen wanneer de tijd daar was .

READ  Aquario Clockwork heeft zojuist een Guinness World Record gecrasht voor Duke Nukem Forever

Op dit moment hebben we nog geen releasedatum voor de Nintendo Switch-poort of versie 1.0, maar ik zal het nauwlettend in de gaten houden. website En sociaal De media tot die tijd.

Ik herinner me dat die advertentie een paar jaar geleden verscheen, en wat een geweldig, vergezocht gevoel dat was. Er is niets beter dan een klein team van game-ontwerpers te zien die niet alleen gepassioneerd zijn om die droom voor zichzelf te realiseren, maar er ook door te gedijen.

Written By
More from Aubrey Mason
Speedrunner verslaat Pokémon Shining Pearl in minder dan een uur
afbeelding: Pokemon Company Pokemon Brilliant Diamond en S.Henning Pearl Vandaag is ze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *