Elder Scrolls komt in juni online naar de PS5 en Xbox Series X.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced is de release van de volgende generatie van de populaire MMO die op 8 juni 2021 zal verschijnen op Xbox Series X / S en PS5. Elder Scrolls Online: Console Enhanced Edition is gratis voor iedereen die ESO op PS4 bezit of Xbox One, en deze versie De nieuwe vermindert laadtijden met de helft (gemiddeld), voegt 60 FPS Performance Mode toe, vergroot de sleepafstand met bijna twee keer, en nog veel meer.Degenen die een “visueel feest” willen hebben in ESO zullen ook kunnen profiteren van native 4K met 30 fps in Fidelity Mode.

Er zullen ook verbeterde reflecties, schaduwen, scherptediepte, omgevingsocclusie zijn met globale verlichting van de schermruimte, bijgewerkte randen en ontgrendelde texturen.

ESO: Console Enhanced werd aangekondigd tijdens het Blackwood Chapter Preview-evenement dat spelers in staat zal stellen “schema’s en autoritaire schema’s bloot te leggen die de regio en [they] Ze moeten hun relatie met de Prince of Destruction en zijn vreselijke plannen voor Tameril ontdekken. ‘Hoewel Blackwood een op zichzelf staand verhaal is, zullen de evenementen het verhaal van Gates of Oblivion versterken dat zich in 2021 zal blijven ontvouwen.

Er is ook een geheel nieuw Companions-systeem onthuld dat spelers de mogelijkheid geeft om te kiezen tussen twee nieuwe metgezellen wiens speelstijl wordt bepaald door hun uitrusting te kiezen en hun vaardigheden te verbeteren.

Blackwood Chapter wordt op 1 juni 2021 op pc uitgebracht en is vanaf 8 juni 2021 beschikbaar op consoles, waaronder ESO: Console Enhanced.

READ  UPSC heeft COVID-19-gerelateerde instructies niet op de hoogte gebracht voor het examen voor civiele diensten

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *