River, de realistische hond die Dogmeat van Fallout 4 inspireerde, is vervaagd

River, de echte hond die de inspiratie vormde voor Dogmeat van Fallout 4, is verdwenen.

Deel het nieuws met Joel Burgess, Chief Designer voor Fallout 4 Twitter Samen met het thema van de vrijgevigheid van haar leven met foto’s, verhalen achter de schermen en nog veel meer.

Burgess begon met te zeggen dat River “het grootste tegengif was tegen de karakterangst van mijn hondenvlees – een hondenwapen, niets meer.” River bereikte zijn doel om Dogmeat eerst tot een metgezel te maken en als tweede een vechtende bondgenoot.

Het begon echter niet zo toen het team begon te zoeken naar “professionele” honden met behulp van film en/of politietraining. Burgess herinnerde zich een bezoek aan het kantoor van een nieuw Dogmeat-lid en zag “ontelbare foto’s van grommende Duitse herders, alle tanden en aanvallende poses.” Na een dag of twee arriveerde River en veranderde alles.

Ze woonde vergaderingen bij, niet als een onderwerp om “uitgedaagd, aangespoord, opgenomen en gefotografeerd te worden ter referentie”, maar gewoon als “bij het team zijn”.

Het team kreeg snel een band met haar en begon veel van haar persoonlijkheid toe te voegen aan de Dogmeat-persona. Volgens Burgess was River “meer dan alleen een mascotte of een inspiratie – ze maakte deel uit van het team”.

READ  Metal Slug is terug als een tactische game met roguelike-elementen

Naast het herhalen van River’s optreden voor Dogmeat, wat het team hielp omdat “haar tekens het heel goed deden voor lezen + gezichtsuitdrukkingen”, waren haar geduld en zachtaardige karakter ook onderdeel van het personage.

Ze hebben zelfs een groot deel van River’s stem opgevangen via Dogmeat’s stem, en zelfs noodoproepen. Hoewel dit ‘hartverscheurend’ was voor Burgess en het team, maakten ze het mogelijk door hem gewoon in een aangrenzende kamer te laten staan ​​waar ze rook maar hem niet zag totdat ze begon te bellen. Ze zouden snel herenigd worden, en het “gelukkige kleine feest” toen ze weer samen waren, veroverde het spel ook op die manier.

River hielp ook om Dogmit’s pad te bepalen, omdat wandelen met haar zou aantonen dat terwijl ze vooruit jogde, ze “voortdurend zou stoppen om achterom te kijken en me te controleren.” Dit hielp spelers in contact te komen met Dogmeat en toonde de interesse die ze de speler gaven.

River’s vreugde om mensen gelukkig te maken werd ook vastgelegd, inclusief het brengen van grote dingen aan het team, omdat haar prioriteit was om jou te beschermen en niet een aanvallende hond te zijn die alles in zicht zou doden.

Een van de belangrijkste onderdelen van de identiteit van Dogmeat is dat de hond, net als het personage van de speler, ook niet thuishoort in het Fallout 4-universum. Voor een game vol “rare wezens, plaatsen, scenario’s en personages”, is Dogmeat je link naar de echte wereld.

Burgess sloot zijn toespraak af met de woorden: “Hondenvlees is een touw.” “Hij zet je in de wereld, hij zal je altijd bijstaan, je naar je familie leiden, anticiperen op je behoeften. Hij wil dat je veilig en gelukkig bent. Met andere woorden, hij houdt van je. En als liefde de erfenis van River is, dan Ik ben tevreden. Rust in vrede, grote meid.”

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

READ  Microsoft maakt Bethesda-games niet exclusief voor Xbox

Written By
More from Aubrey Mason

Sony geeft toe dat het de PS5 misschien opnieuw moet ontwerpen

Als je de PS5 probeert te krijgen, weet je dat hij net...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *