Elgato kondigt een nieuw streamdeck aan op dezelfde dag als het Steam-platform van Valve

Elgato Stream Deck

foto: kat

O jongens. Oh nee.

Veel van de lancering/reclame Nieuw product krijgt de juiste timing. Wil alle ogen op jou gericht! Marketingteams en verkopers werken de klok rond om ervoor te zorgen dat nieuwe producten en diensten niet samen met de concurrentie worden gelanceerd, en dat ze niets anders op de kalender hebben om de schijnwerpers te stelen. Daarom scannen bedrijven altijd het horloge om een ​​bestand te vinden perfect Het is tijd om de nieuwe dingen naar buiten te brengen, zodat ze het bewustzijn en de potentiële verkoop kunnen vergroten.

Dus ik wil vandaag gewoon mijn armen om Elgato slaan om 15 juli van alle dagen te kiezen voor een nieuwe release Stream Deck haalde op exact dezelfde dag alle krantenkoppen met de verrassende onthulling van Valve’s stoom oppervlak, iets dat er bijna identiek uitzag, maar ook geweldiger is, en dat vandaag veel krantenkoppen haalde.

Het Steam Deck is een laptop, Maar dat weet je al. Elgato’s Stream Deck MK.2 is eigenlijk niet het eerste Stream Deck-product, maar het is de nieuwste en beste in de hardware-line-up. Live-omroepen kunnen het gebruiken om hun acties te vereenvoudigen door complexe taken (zoals het licht aandoen en tegelijkertijd het microfoonvolume aan te passen) toewijzen aan een enkele knop.

Als je niet aan livestreaming doet of je kunt je niet voorstellen waarom je het nodig hebt, dan werkt het als volgt:

Het is geen Steam Deck-concurrent, en als een nieuw product in een succesvolle lijn loop je niet het risico om op de lange termijn gewond te raken. Door Valve te starten. Ik vind het gewoon zo grappig Dat een bedrijf kan plannen om een ​​nieuw product aan te kondigen en dan onder de indruk kan zijn van iets dat eruitziet als gelijk aan het Op de Exact dezelfde dag.

Het is het spul waar nachtmerries van gemaakt zijn, dus iedereen in Elgato had vandaag met deze lancering te maken-Mijn hart gaat naar je uit.

READ  De 21,5-inch iMac valt in het niet bij een tekort aan chips en een mogelijke upgrade
Written By
More from Lesley Curry

ARM Windows M1 Mac-virtualisatie gedemonstreerd

Vorige week hoorden we van Apple’s VP van software engineering Craig Federighi...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *